Аудіокнига Щоденник страченої - автор Марія Матіос

Слухайте онлайн
Матіос Марія - Щоденник страченої
Рейтинг:
(21 голос)
4.5
Рецензія    8   18 459
Власне книгу можна означити як психологічну розвідку, де письменниця ніби тримає в руках лазерний скальпель нейрохірурга, і водночас з притаманною їй прискіпливістю адвоката досліджує внутрішню драму закоханої людини. Літописець полюсів людського життя - легального й прихованого - Марія Матіос демонструє елементи психологічного трилера, в якому органічно поєднано сюжет і потік свідомості, детективність розповіді й новелістичний фінал, тілесну чуттєвість і психоаналітику.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Щоденник страченої онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
8 відгуків:
  1. Ксана
    Дуже приємний голос, але, на жаль,  читати жінка не вміє зовсім. Навіть для учня школи, погано. Хороше читання, коли людина бачить речення повністю, а так, це близько до автоматичного читання. Слухати дуже важко. 
  2. Гість Галина
    Слухати неможливо, а озвучення,дуже впливає на сприйняття твору😞
  3. Гість Катерина
    Озвучка викликає нудоту. Не сприймається взагалі
  4. Євгенія
     Дуже люблю Марію Матіос, але в такому виконанні слухати неможливо
  5. Олена Nyvka
    Чесно намагалася слухати. Поставила навіть швидкість 1,5. Але ті інтонаційні крапки після кожного! слова витримати важко. Шкода. 
  6. Гість Надія
    Озвучка погана, важко слухати, багато слів з неправильним наголосом. Щодо самої книги, чесно, мене дещо нудило від сюжету, від того наскільки жінка може себе принизити... шкода таких жінок.
  7. Mawka
    Таке враження, що українська для диктора не рідна.
  8. uhfxbirf
    Хотіла дослухати до кінця і написати: "Ура! Диктант закінчився!" Але я переоцінила свою терплячість! Це ж треба було так спаскудити книгу таким читанням! Мене не вистачило і на половину!..
4read.ORG » Українська література » Матіос Марія - Щоденник страченої