Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Матіос Марія - Кулінарні фіглі

Аудіокнига Кулінарні фіглі - автор Марія Матіос

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Це оновлене видання «Фуршету від Марії Матіос». Це здоровий гумор і міні-енциклопедія сімейного життя самодостатньої жінки, яка знає, що сміх і смачна кухня уміють підтримати здоровий дух у тілі людини так само, як нехитрі знання неписаних законів і народних звичаїв, свого і чужого минулого. Беручи до рук «Кулінарні фіґлі» Марії Матіос, не забудьте прихопити «слинявчик», бо від цього смачного й життєрадісного читання вам не раз тектиме слинка із підборіддя - і аж до пазухи. Ну, й на здоров'я! Адже такою різною в українській літературі вміє бути, мабуть, тільки вона: трагіком у «Солодкій Дарусі» чи «Мамі Маріці...» і фіґляркою та жартівницею у книзі кулінарних рецептів. Насолоджуйтеся смаком українського слова і українських страв від Марії Матіос!
Матіос Марія - Кулінарні фіглі
Рейтинг: 4.5 (38 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Кулінарні фіглі онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Раїса
    0
    Прослухала "Кулінарні фіглі"... Неоціненний твір,неперевершене виконання...Як шкода,що так швидко минув час і мої уроки протягом 52 років уже в минулому. Аби повернути хоч би трохи часу, створила б умови для одинадцятикласників слухати і чути такі мудрі рецепти життя...
  2. Гість ПЕТРО
    0
    ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА АВТОРЦІ МАРІЇ МАТІОС, УСІ ЇЇ КНИГИ - ЦЕ ПРОСТО ШЕДЕВРИ. НАПИСАНІ ПРОСТОЮ, ЖИВОЮ МОВОЮ ЯКА ЛЛЄТЬСЯ НАЧЕ СТРУМОЧОК У КАРПАТАХ СЕРЕД СТОЛІТНІХ СМЕРЕК.
    ОКРЕМА ПОДЯКА ОЛЬЗІ ЛЯХ ЯКА ПРЕКРАСНО ОЗВУЧИЛА ЦЕЙ ТВІР.
    ДЯКУЮ, ДЯКУЮ І ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ!!!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com