Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Кінг Стівен - Зелена миля

Аудіокнига Зелена миля - автор Стівен Кінг

Слухайте онлайн!
Рецензія:
«Зелена миля» - роман американського письменника Стівена Кінга, написаний 1996 року. У 1996 році отримав нагороду Bram Stoker Awards. У 1999 році на його основі створено однойменний фільм.

Пол Еджкомб - колишній наглядач федеральної в’язниці штату Луїзіана «Холодна гора», а нині - мешканець будинку для літніх людей. Більш ніж півстоліття тому він скоїв те, чого досі не може собі вибачити. І тягар минулого знову й знову повертає його до 1932 року. Тоді до блоку Е, в якому утримували засуджених до смертної кари злочинців, прибули «новенькі». Серед тих, на кого чекала сумнозвісна Зелена миля - останній шлях, що проходить засуджений до місця страти, - був Джон Коффі. Його визнали винним у зґвалтуванні та вбивстві двох сестер-близнючок Кори й Кеті Деттерик. Поволі Пол усвідомлює, що цей незграбний велетень, який скидався на сумирну дитину, не може бути монстром-убивцею. Але як врятувати того, хто вже ступив на Зелену милю?

Переклад з англійської Олександра Пузиренка

Ютуб канал диктора

Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 4441114402241465
Приват: 4149629331711077
Patreon: perebooks
Кінг Стівен - Зелена миля
Рейтинг: 4.5 (182 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Зелена миля онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
16 відгуків:
Написати
  1. Бульбашка
    0
    Пречудова озвучка. Стосовно ж самої книги, місцями Кінг обожнює лити воду, але, тим не менш, наразі це найкращий з його творів, що я читала. Переклад - це окрема любов, Пан Брязкотун тепер назавжди зі мною </3
    1. Гість Сергій
      0
      Так. Згоден. Злити трішечки води - була б річ більш вишуканіша! Але якщо незважаючи на то - пречудовий твір! Да і кінострічка за твором пристойна!
  2. Джон
    0
    Дякую за Вашу працю, послухав із неабияким задоволенням.
  3. Гість Анна
    0
    Щиро дякую за прочитання.
  4. Неля Володимирівна
    0
    Задоволення від озвучки!!! Це не просто професіоналізм, це талант. Знання мов на високому рівні... Дякую. Книжка цікава, задумуватись є над чим: тонка грань між життям і смертю.
  5. Tетяга
    0
    Сьогодні закінчила слухати книгу. Чудова озвучка, гарний переклад. Дякую
  6. Надія
    0
    Пане Євген я просто фанатка вашого голосу, переслухала всі російські а тепер натрапила на українські, я просто в захваті, від вашого голосу мурашки, ви талант.
  7. Сергій
    0
    Дякую пане Євген за професійне прочитання, Зелена миля то шедевр зарубіжної літератури.
  8. Гість Наталія
    0
    Ребята, как и вы, я изучаю украиский язык. Вы читаете по бумажке. Что вам мешает уточнить ударения (наголоси) и отметить их в тексте, чтобы читать правильно? Не нужно распространять вот это, люди услышат и запомнят неправильно! Сейчас 80% населения учат язык. Сохраните красоту и гармоничность украинского, берегите его. Ну, есть ведь учебники и Гугл. Остановите эту эпидемию по уничтожению языка.
    1. Luarvick
      Диктор 18
      Наведіть, будь ласка, приклади неправильних наголосів, і вашу думку буде враховано.
    2. Гість Олег
      0
      Дуже цікаво як ви його ізучаєтє. Наскільки мені відомо, найкращий спосіб вчити будь-яку мову це практикувати її з носіями
  9. Катерина К-В
    0
    Спасибі за чудове й легке озвучування дуже складного й довгого тексту! Але пильнуйте, будь ласка, наголоси та закінчення в родовому відмінку. А голос незабутній! Дякую!

    Словник відмінків та наголосів: https://lcorp.ulif.org.ua/dictua/
    1. Євген Перепелиця
      Диктор 4
      Щиро вдячний за конструктив. Обов'язково слідкуватиму. Знаєте, інколи захоплюєшся текстом, і тоді назовні лізе пролетарське походження, рускоязичная челюсть і погана компанія в юності.
  10. Ketchup
    0
    «Вряди-годи», «чисто-густо» кожні п’ять хвилин, що це за переклад такий 😂 Так ніби це перекладав восьмикласник якись, ріже вухо жахливо. Дякую, за озвучку. Як завжди на рівні 🙂
    1. Гість Sashko
      0
      "Вряди-годи" - не більше 20 разів на весь майже 700-сторінковий текст, "часто-густо" - тричі. Слова як слова. Поширені в літературі. https://www.google.com/search?q=%22%D0%B2%D1%80%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%22&sca_esv=572299384&rlz=1C1OKWM_ruUA887UA887&tbm=bks&sxsrf=AM9HkKnfmEwravOoQAbE-KFos2n42TrJrw%3A1696963014727&gs_lp=Eg1nd3Mtd2l6LWJvb2tzIhUi0LLRgNGP0LTQuC3Qs9C-0LTQuCJI1nVQtgdYmXRwAHgAkAEAmAF0oAGKCaoBBDExLjK4AQPIAQD4AQHCAgUQABiABMICBxAAGBMYgASIBgE
  11. Немо
    0
    Досить цікава книга з неперевершеним озвученням Євгена. Все на найвищому рівні .👍
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com