Аудіокнига Зелена миля - автор Стівен Кінг

Слухайте онлайн
Кінг Стівен - Зелена миля
Рейтинг:
(194 голоси)
4.5
Рецензія    17   123 339
«Зелена миля» - роман американського письменника Стівена Кінга, написаний 1996 року. У 1996 році отримав нагороду Bram Stoker Awards. У 1999 році на його основі створено однойменний фільм.

Пол Еджкомб - колишній наглядач федеральної в’язниці штату Луїзіана «Холодна гора», а нині - мешканець будинку для літніх людей. Більш ніж півстоліття тому він скоїв те, чого досі не може собі вибачити. І тягар минулого знову й знову повертає його до 1932 року. Тоді до блоку Е, в якому утримували засуджених до смертної кари злочинців, прибули «новенькі». Серед тих, на кого чекала сумнозвісна Зелена миля - останній шлях, що проходить засуджений до місця страти, - був Джон Коффі. Його визнали винним у зґвалтуванні та вбивстві двох сестер-близнючок Кори й Кеті Деттерик. Поволі Пол усвідомлює, що цей незграбний велетень, який скидався на сумирну дитину, не може бути монстром-убивцею. Але як врятувати того, хто вже ступив на Зелену милю?

Переклад з англійської Олександра Пузиренка
Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 4441114402241465
Приват: 4149629331711077

redvid esle

Слухати аудіокнигу Зелена миля онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
17 відгуків:
  1. Бульбашка
    Пречудова озвучка. Стосовно ж самої книги, місцями Кінг обожнює лити воду, але, тим не менш, наразі це найкращий з його творів, що я читала. Переклад - це окрема любов, Пан Брязкотун тепер назавжди зі мною </3
    1. Гість Сергій
      Так. Згоден. Злити трішечки води - була б річ більш вишуканіша! Але якщо незважаючи на то - пречудовий твір! Да і кінострічка за твором пристойна!
  2. Джон
    Дякую за Вашу працю, послухав із неабияким задоволенням.
  3. Гість Анна
    Щиро дякую за прочитання.
  4. Неля Володимирівна
    Задоволення від озвучки!!! Це не просто професіоналізм, це талант. Знання мов на високому рівні... Дякую. Книжка цікава, задумуватись є над чим: тонка грань між життям і смертю.
  5. Tетяга
    Сьогодні закінчила слухати книгу. Чудова озвучка, гарний переклад. Дякую
  6. Надія
    Пане Євген я просто фанатка вашого голосу, переслухала всі російські а тепер натрапила на українські, я просто в захваті, від вашого голосу мурашки, ви талант.
  7. Сергій
    Дякую пане Євген за професійне прочитання, Зелена миля то шедевр зарубіжної літератури.
  8. Гість Наталія
    Ребята, как и вы, я изучаю украиский язык. Вы читаете по бумажке. Что вам мешает уточнить ударения (наголоси) и отметить их в тексте, чтобы читать правильно? Не нужно распространять вот это, люди услышат и запомнят неправильно! Сейчас 80% населения учат язык. Сохраните красоту и гармоничность украинского, берегите его. Ну, есть ведь учебники и Гугл. Остановите эту эпидемию по уничтожению языка.
    1. Luarvick
      Диктор
      Наведіть, будь ласка, приклади неправильних наголосів, і вашу думку буде враховано.
    2. Гість Олег
      Дуже цікаво як ви його ізучаєтє. Наскільки мені відомо, найкращий спосіб вчити будь-яку мову це практикувати її з носіями
  9. Катерина К-В
    Спасибі за чудове й легке озвучування дуже складного й довгого тексту! Але пильнуйте, будь ласка, наголоси та закінчення в родовому відмінку. А голос незабутній! Дякую!

    Словник відмінків та наголосів: https://lcorp.ulif.org.ua/dictua/
    1. Євген Перепелиця
      Диктор
      Щиро вдячний за конструктив. Обов'язково слідкуватиму. Знаєте, інколи захоплюєшся текстом, і тоді назовні лізе пролетарське походження, рускоязичная челюсть і погана компанія в юності.
  10. Ketchup
    «Вряди-годи», «чисто-густо» кожні п’ять хвилин, що це за переклад такий 😂 Так ніби це перекладав восьмикласник якись, ріже вухо жахливо. Дякую, за озвучку. Як завжди на рівні 🙂
    1. Гість Sashko
      "Вряди-годи" - не більше 20 разів на весь майже 700-сторінковий текст, "часто-густо" - тричі. Слова як слова. Поширені в літературі. https://www.google.com/search?q=%22%D0%B2%D1%80%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%22&sca_esv=572299384&rlz=1C1OKWM_ruUA887UA887&tbm=bks&sxsrf=AM9HkKnfmEwravOoQAbE-KFos2n42TrJrw%3A1696963014727&gs_lp=Eg1nd3Mtd2l6LWJvb2tzIhUi0LLRgNGP0LTQuC3Qs9C-0LTQuCJI1nVQtgdYmXRwAHgAkAEAmAF0oAGKCaoBBDExLjK4AQPIAQD4AQHCAgUQABiABMICBxAAGBMYgASIBgE
  11. Немо
    Досить цікава книга з неперевершеним озвученням Євгена. Все на найвищому рівні .👍
  12. Воробйова Наталія
    Чудова книга. Я отримала велике задоволення від прослуховування. Дякую за роботу, за ваш артистизм, це справжня майстерність.
4read.ORG » Світова література » Кінг Стівен - Зелена миля