Аудіокнига Моя бабуся просить їй вибачити - автор Фредрік Бакман

Слухайте онлайн
Бакман Фредерік - Моя бабуся просить їй вибачити
Рейтинг:
(56 голосів)
4.4
Рецензія    8   14 570
Фредрік Бакман - шведський блогер, журналіст і письменник, книжковий дебют якого відбувся 2012 року. Його романи "Чоловік на ім’я Уве" (екранізація роману отримала Оскар у 2016 році) , "Моя бабуся просить їй вибачити" та "Брітт-Марі була тут" перекладені двадцятьма п’ятьма мовами світу. Книжка "Моя бабуся просить їй вибачити" стала бестселером у США, Німеччині, Норвегії, Ісландії, Південній Кореї та Японії. Всього у світі продано вже близько двох мільйонів примірників цього роману.

Ельзі – сім, і вона не така, як інші. Її Бабуні – сімдесят сім, і вона неймовірно шалена – якщо вважати шаленством, приміром, стояння на балконі й обстрілювання перехожих із рушниці для пейнтболу. А ще бабуся для Ельзи найкращий – і єдиний – друг. Щоночі Ельза ховається від світу в бабусиних історіях про Країну-Спросоння та Королівство Міамас, де ніхто не мусить бути "нормальним".

redvid esle

Слухати аудіокнигу Моя бабуся просить їй вибачити онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
8 відгуків:
  1. Пані Юля
    А це , перепрошую , лише уривок? Бо видно лише одну главу (. Чи то начитка триває?
    1. Лючіо Ріманець
      здається 11 годин в "1 главу" тобто одним файлом завантажено
  2. Гість Тетяна
    Це повний твір. Уже прослухала. Мені дуже сподобалось. Обов'язково читатиму й книги Бакман, які маю. Раджу всім, хто любить милі та в одночас болючі історії. Цікаво дуже, заставляє задуматись над вчинками, вчить добру та співчуттю.
    Щиро дякую за озвучку.
  3. Пані Юля
    Дуже люблю його твори. Вони всі надзвичайні , кожен по своєму. Екранізацію Уве раджу норвезьку , Том Хенкс в американській , як не дивно , не витягнув розкриття персонажу
  4. Гість Олена
    Дуже, дуже чудова книжка!!!І чудова озвучка, дякую Олена вам!
  5. Надія
    Книга зворушує, змушує думати , але як на мене, трохи забагато розмов про хмарки -тваринки та різні королівства. Мабуть, це авторська манера, загалом було цікаво слухати. Хоча нових таких творів якось не прагну.
  6. Гість Світлана
    Дуже дякую за переклад та читачу 💙💛!!! Твір дуже вплинув на мене. Який дианий світ. Ще раз дякую за "щелинку в неймовірну казку".
  7. Гість Наталя
    Неймовірна книга. Глибока, дуже реалістична, чудернацька - як світ очима 8-річної дитини, яка все сприймає інакше, по-своєму, але так часто набагато глибше, ніж думають дорослі. Змусила мене буквально плакати, бо собака - справжній герой... Змушує багато думати, як насправді люди, які нас оточують щодня, носять свої тягарі і темні секрети, травми і шрами... Буду шукати більше книжок цього автора.
4read.ORG » Світова література » Бакман Фредерік - Моя бабуся просить їй вибачити