Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Бакман Фредерік - Моя бабуся просить їй вибачити

Аудіокнига Моя бабуся просить їй вибачити - автор Фредрік Бакман

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Фредрік Бакман - шведський блогер, журналіст і письменник, книжковий дебют якого відбувся 2012 року. Його романи "Чоловік на ім’я Уве" (екранізація роману отримала Оскар у 2016 році) , "Моя бабуся просить їй вибачити" та "Брітт-Марі була тут" перекладені двадцятьма п’ятьма мовами світу. Книжка "Моя бабуся просить їй вибачити" стала бестселером у США, Німеччині, Норвегії, Ісландії, Південній Кореї та Японії. Всього у світі продано вже близько двох мільйонів примірників цього роману.

Ельзі – сім, і вона не така, як інші. Її Бабуні – сімдесят сім, і вона неймовірно шалена – якщо вважати шаленством, приміром, стояння на балконі й обстрілювання перехожих із рушниці для пейнтболу. А ще бабуся для Ельзи найкращий – і єдиний – друг. Щоночі Ельза ховається від світу в бабусиних історіях про Країну-Спросоння та Королівство Міамас, де ніхто не мусить бути "нормальним".
Бакман Фредерік - Моя бабуся просить їй вибачити
Рейтинг: 4.4 (42 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Моя бабуся просить їй вибачити онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
6 відгуків:
Написати
  1. Пані Юля
    35
    А це , перепрошую , лише уривок? Бо видно лише одну главу (. Чи то начитка триває?
    1. Лючіо Ріманець
      95
      здається 11 годин в "1 главу" тобто одним файлом завантажено
  2. Гість Тетяна
    0
    Це повний твір. Уже прослухала. Мені дуже сподобалось. Обов'язково читатиму й книги Бакман, які маю. Раджу всім, хто любить милі та в одночас болючі історії. Цікаво дуже, заставляє задуматись над вчинками, вчить добру та співчуттю.
    Щиро дякую за озвучку.
  3. Пані Юля
    35
    Дуже люблю його твори. Вони всі надзвичайні , кожен по своєму. Екранізацію Уве раджу норвезьку , Том Хенкс в американській , як не дивно , не витягнув розкриття персонажу
  4. Гість Олена
    0
    Дуже, дуже чудова книжка!!!І чудова озвучка, дякую Олена вам!
  5. Надія
    0
    Книга зворушує, змушує думати , але як на мене, трохи забагато розмов про хмарки -тваринки та різні королівства. Мабуть, це авторська манера, загалом було цікаво слухати. Хоча нових таких творів якось не прагну.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com