Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Бакман Фредрік - Ведмеже місто

Аудіокнига Ведмеже місто - автор Фредрік Бакман

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Бйорнстад — невелике містечко, що потопає в лісах, снігах та холоднечі. А ще — у безробітті й поступовому занепаді. Єдина його цінність — льодова арена, на якій щодня тренуються дитяча та юнацька хокейні команди — «ведмеді з Бйорнстада». Саме на плечі цих дітей та підлітків лягає майбутнє всього містечка, й саме на хокей покладають надії усі його мешканці. Та коли заповітна перемога уже, здається, майорить на обрії, у Бйорнстаді стається жахливий злочин. Тепер відповідальність за долю міста несуть усі — і діти, і дорослі. Тепер кожному доведеться робити вибір: мовчати чи говорити, ховатися чи битися, засуджувати чи виправдовувати. І саме тепер стане справді ясно, чи є ще у Бйорнстаді істинні «ведмеді», які здатні розрізнити добро і зло — і врятувати свій маленький світ.

Ютуб канал диктора

Бакман Фредрік - Ведмеже місто
Рейтинг: 4.5 (47 голосів)

redvid esle

Слухати аудіокнигу Ведмеже місто онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
5 відгуків:
Написати
  1. Євгенія
    0
    Уникаю писати негативні відгуки, але ж якщо моя думка знайде підтримку, то може буде зроблено відповідні висновки. Мало того що Бакман не всім заходить, ще й читання ніяке, чути погано. На жаль слухати не стала
  2. Надія Мануляк
    1
    Я слухала озвучку цієї дівчинка книгу "Моя бабуся просить її вибачити" в телеграм. Рекомендую краще попрацювати з інтонаціями та читанням. Я звісно не професіонал, щоб роздавати поради, але я, як слухач рекомендую) всього хорошого і віри в себе))
  3. Оя
    0
    Голос мертвий .... Зіпсоване чтиво... Пів години витерпіла... Це так зумисне ? Щоб українську літературу показати ганебно.. слухаєш і противно...

    ...не літературу , перепрошую, мову...
  4. Gerasim_S
    3
    Не зміг слухати…(
  5. Natatyma
    17
    На жаль, погоджуся з попередніми коментарями. Але якщо пришвидшити до 1,3-1,4, то можна змиритися і дослухати до кінця
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com