Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Клір Джеймс - Атомні звички

Аудіокнига Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих - автор Джеймс Клір

Слухайте онлайн!
Рецензія:
У книзі Джеймс Клір ділиться надзвичайно цікавою і по-справжньому продуктивною методикою напрацювання корисних звичок. В її основі лежить поняття чотириступеневої моделі звичок (подразник, прагнення, відгук, винагорода), а також чотири породжені цією моделлю закони зміни поведінки. Викладений матеріал підтверджується результатами наукових досліджень, проте книгу слід трактувати не як наукову розвідку, а як посібник з експлуатації, що містить мудрі практичні поради та пояснення механізмів створення і змінювання власних звичок.

Ютуб канал диктора

Клір Джеймс - Атомні звички
Рейтинг: 4.5 (28 голосів)

redvid esle


Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
4 відгуки:
Написати
  1. Гість Катерина
    0
    Це книга антипорад. Не рекомендую
  2. Гість Катя
    0
    А як на мене хороша книга) цікаві лайфхаки тут є)
  3. Марія
    0
    Мені теж книга сподобалась. Логічна побудова, зрозумілі приклади, доступною мовою, приємний голос. Є, що з книги взяти. Єдине, що було неприємним, — це музика на фоні, відволікає увагу
  4. Адана
    0
    Мені дуже сподобалося, дуже корисна.я вже відчула результат за один тиждень в тому ,де змінила щось на 1%
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com