Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Кійосакі Роберт - Школа Бізнесу

Аудіокнига Школа Бізнесу - автор Роберт Кійосакі

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Книга "Школа Бізнесу" Роберта Кійосакі - це практичний посібник з фінансової грамотності та підприємництва, в якому автор ділиться своїми знаннями та досвідом з тими, хто мріє про успішну кар'єру в бізнесі.

Кійосакі, відомий підприємець та автор бестселерів, розповідає про своє бачення того, що він називає "квадрантом грошей". Він описує чотири категорії людей - Співробітників, Самостійних Підприємців, Бізнесменів та Інвесторів - та розповідає про те, як кожна з цих категорій може досягти фінансової свободи та успіху в житті.

У книзі автор також розглядає теми, такі як розуміння фінансових звітів, інвестування, управління бізнесом та багато іншого. Крім того, він ділиться своїм досвідом ведення бізнесу та дає поради щодо того, як зробити успішну кар'єру в світі бізнесу.

Ця книга є корисним посібником для тих, хто мріє про успіх в бізнесі та хоче зрозуміти, як працює світ грошей. Вона містить багато корисних порад та інформації, яка допоможе читачеві розвиватися як підприємець та досягти бажаних фінансових результатів.

Ютуб канал диктора

Кійосакі Роберт - Школа Бізнесу
Рейтинг: 4.4 (29 голосів)

redvid esle


Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Школа Бізнесу онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
Відгуків поки немає. Стань першим!
Написати
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com