Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Домонтович Віктор - Доктор Серафікус

Аудіокнига Доктор Серафікус - автор Віктор Домонтович

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Сюжет твору розгортається навколо стосунків недоладного відлюдника-інтелектуала пана Комахи (який отримав прізвисько доктор Серафікус через, надмір серафічності. Серафічний - отже янгольський.) з людьми, що складають його найближче і, фактично, єдине оточення: з п'ятирічною дівчинкою Ірцею, давнім другом, художником Володимиром Корвином та акторкою Вер Ельснер.

Асоціальний доктор, в певний момент свого життя опиняється в ситуації, коли єдиною людиною, з якою він має нагоду поспілкуватися за цілий день виявляється мала Ірця. Неусвідомлене почуття самотності героя виявляється в його прагненні мати дитину, проте про стосунки з жінками Комаха не хоче навіть думати. В цей час Володимир Корвин знайомить Серафікуса з талановитою, ексцентричною та вродливою Вер.
Та чи складуться їхні стосунки ?

«Доктор Серафікус» - роман українського письменника Віктора Петрова-Домонтовича, написаний у 1929 році й опублікований вперше у 1947 році в Німеччині. Роман був створений безпосередньо перед зникненням автора з літературного обрію.

Ютуб канал диктора

Подякувати диктору за озвучку:
Приват: 5168752088867000
Patreon: appeks
Домонтович Віктор - Доктор Серафікус
Рейтинг: 4.5 (71 голос)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Доктор Серафікус онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
Відгуків поки немає. Стань першим!
Написати
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com