Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Роздобудько Ірен - Мандрівки без сенсу і моралі

Аудіокнига Мандрівки без сенсу і моралі - автор Ірен Роздобудько

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Ірен Роздобудько у своїй новій книзі переконує нас, що «світ малий», та пропонує змінити картинку і відкрити двері до іншої реальності.

Саме це є найпривабливішим у мандрах — перестрибувати часову прірву і потрапляти в невідоме. Варто налаштуватися на трансляційні хвилі, які охоплюють в кожній незнайомій місцевості, і годі заговорить і каміння...
Роздобудько Ірен - Мандрівки без сенсу і моралі
Рейтинг: 4.5 (54 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Мандрівки без сенсу і моралі онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
11 відгуків:
Написати
  1. Марина
    0
    Очень интересно, образно и познавательно! Спасибо!
  2. Гість Людмила
    0
    Неймовірно захоплююча подорож, дуже образна з родзинками, цікава, як для дорослих, так і для дітей
  3. Гість Вікторія
    0
    Книга сподобалась. Легка, атмосфера, пізнавальна, для хорошого настрою. Дякую! 
  4. Тетяна
    0
    Дуже подобаються ці  колоритні пізнавальні розповіді,але не завжди радувала гучність дикторші : то занадто приглушено,то знову потрібно її приглушити.
  5. Євгенія
    0
    Невже не можливо озвучувати ширшим колом акторів? Намагалась послухати кілька творів. Жіночі голоси якісь старечі. Сподобалась лише Соня Сотник
  6. uhfxbirf
    36
    Книги Ірен Роздобудько дуже цікаві! Але мову поведу про виконавицю Таїсію Дружинович: 
    шановна пані Дружинович! Повинна просити Вас читати більш вдумливо, бо іноді здається, що Ви і сама не розумієте, що прочитали, а що вже говорити про бідних слухачів! І, будьте такі ласкаві - вчіть наголоси! Просто неможливо слухати! Через це цю книгу не дослухала і до половини, на жаль...
    1. Олена
      0
      Згодна на всі сто. Хто взагалі допускає таких прости Господи акторів до озвучки? ТістЕчко?) І не лише :) 
      1. uhfxbirf
        36
        Дякую! Впевнена, що є ще люди, що погодяться з моєю думкою. Виконавців теж треба виховувати...
    2. Моключенко Віктор
      0
       Ви плутаєте платне, студійне озвучання і запис з аматрским, вимагаючи від декламатора професійної якості. Думаю, пані Таїсія навіть не здогадується про Ваші відгуки) На такі, самостійно озвучувані книги, декламатор витрачає дуже багато часу. Нічим не оплачуваного, не винагороджуваного, власники сайтів аудіокниг самостійно їх розміщують на свої сайти та ресурси. Ви кажете Виконавців треба виховувати? Хай би яким не було виконання, завважте - що це не професійний актор-декламатор, який отримує за свої час та працю винагороду, а аматор, який своїми силами подарував безкоштовну книгу, не отримуючи за це нічого... окрім критики. Спробували б палкі критики, озвучити бодай годину книги, а потім порівняли результат. Я вже не говорю про роботу звукооператора, в якій портрібен як мінімум багатий досвід, щоб привести якість звуку до належного рівня. Навідь власник сайту і ресурсу зовсім не зобов'язаний цього робити.
  7. Вiкторiя
    0
    Дуже  сподобалася книжка, а також приемний голос. та манера виконання.А надто примхливi особи, хай читають собi самi.Вголос!
  8. marta
    0
    Дуже цікава книга, колоритні і пізнавальні описи мандрів авторки! Але... Зауважу, що аудіокниги, у своїй більшості, призначені для людей з вадами зору. Це зовсім не означає, що прочитане має бути таким безбарвним і, що найгірше, з величезною кількістю помилок і неточностей у наголосах. Терпляче слухала, зосереджуючись на змісті, але почувши про перебування у Карлових Варах Роберта де ... Хіпо! (очевидно, де Ніро), не втрималася. Таке читання - це неповага не лише до слухача, але і до самої себе, демонструючи свою неграмотність... Є словники, вікіпедія, можна переглянути текст перед читанням і зробити для себе помітки з наголосами, тим самим вдосконалюючи себе як читця.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com