Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Кінг Стівен - Що впало, те пропало

Аудіокнига Що впало, те пропало - автор Стівен Кінг

Слухайте онлайн!
Рецензія:
В останній день свого життя легендарний письменник прокинувся від дотику револьвера. Збожеволілий фанат Морріс вбиває свого кумира, прихопивши записники письменника з новим романом. Морріс встигає лише сховати їх, перш ніж потрапити у вязницю... Десятиліття по тому записники знаходить Піт. Тепер йому загрожує смертельна небезпека! Детектив Ходжес мусить урятувати Піта від шаленого Морріса, який вийшов на волю...

Всі книги серії «Трилогія про Білла Годжеса»:

1. Містер Мерседес
2. Що впало, те пропало
3. Кінець зміни

Подякувати диктору за озвучку:
PayPal: moskalenko1976@gmail.com
Приват: 5363542018454976
Кінг Стівен - Що впало, те пропало
Рейтинг: 4.5 (212 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Що впало, те пропало онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
50 відгуків:
Написати
  1. Гість Андрій
    0
    Дякую за чудово проведений час разом з героями. Озвучка від Сергія мабуть одна з найкращих. 
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      Дякую... Приємно
  2. uhfxbirf
    36
    Від книжки неможливо було відірватись! Люблю Кінга! Щиро дякую виконавцеві Сергію Москаленку! Майстерна начитка багато значить у сприйнятті книги. В данному випадку клас автора і гарне виконання щасливо поєднались! Дякую!
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      Спасибі... Повірте, ваші емоції, надихають...

  3. Елена
    0
    Прочитала на одному диханні. Озвучка просто клас! Дякую, Сергію, я насолодилася Вашим голосом.
  4. Гість Nataliia
    0
    Неймовірно професійна, грамотно-інтонаційна подача тексту ! Голос читця просто заворожує і переносе слухача в невідану таємницю глибини сюжету . Сергій зміг передати своїм тембром усі приховані нюанси закладені самим автором Стівеном Кінгом. Роман звучить продумано,не поспішаючи, дуже поглиблено .
    Ваше читання, Сергію, стоїть на вищому щаблі !
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      Наталіє... дякую вам за відгук... Повірте, в цьому жанрі, зворотній зв/язок як ніколи важливий...
  5. Гість Наталія
    0
    Дякую!!! Чудово прочитана книга! 
  6. Гість Анастасія
    0
    Величезна подяка за озвучку! Дуже професійно. Сподіваюся, що й третя частина трилогії буде озвучена і викладена на цьому сайті.
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      Анастасіє... ви не залишаєте мені вибору))) Сподіваюсь, що так і буде!!!
  7. Гість Антон
    0
    Настільки звик до вашого голосу в навушники, що доводиться слухати тільки книжки озвучені Вами. Це дуже допомагає в студіюванні і удосконаленні української мови, особливо для осіб зі сходу України. Якщо не помиляюсь, то Ви Харків'янин, який теж перейшов на українську. Все це випливає в сильний приклад. І, як ви кажете, сприяє пізнанню своєї ідентичності. Дякую. 
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      Антоне... ви не помиляєтеся... Так, я дійсно живу, граю і працюю у Харкові... Більш того, нікуди звідси не збираюся... Дякую вам за прихильність, дякую за теплі слова... Мені взагалі здається, що книга - це єдине, що здатне змінити наше життя... І змінити наше світосприйняття...
      1. Гість Валентин
        0
        Пане Сергію, дуже вам дякую за за чудово проведений час із Кінгом, його персонажами, з Вами. Це справді чудова робота, яка передає надзвичайну милозвучність і сучасність нашої мови. Ви показуєте, що їй під силу пепедати весь спектр - від волошкової лірики Симоненка до трилерів короля жахів. А іще ви доводите, що Додатковаю приємністю було впізнати Вас із профілю, пригадати Ваші репортажі на наших місцевих радіо- та телебаченні. Обожнював їх ще тоді! Дякую, що Ви із нами, з містом, з країною, з мовою.💙💛
  8. Анна-Марія
    0
    Кращої озвучки годі й зробити. Ця частина про Біллі Ходжеса мені менше сподобалася за першу, але слухати її було надзвичайно приємно. Чекаю на продовження.
  9. Карина
    0
    Дякую! Чекаю на третю частину.
  10. Гість Ольга
    0

    Писатиму одразу про дві частини з трилогії. Переклад невимовно файний, смачнющий, до біса яскравий. Але начитка… Я закохалася. Це вже не аудіокнига, це наче радіопостановка. Стільки відтінків у голосі, стільки емоцій… Від наляканого хлопчика до суворого детектива, в голосі якого чуєш оту надламаність через тягар на його старій спині – причому це не просто мімікрування під голос літнього чоловіка, ні, ось Піт, його колега і майже одноліток, відчувається зовсім інакшим, легшим, не настільки обтяженим і надтріснутим. Дідусь-письменник теж звучить інакше!
    Коли я вперше почула оповідь від Брейді, мене взяли дрижаки. Гадаю, якби я просто читала книжку, я не змогла би настільки точно його уявити. Його тембр, настрій, як він пришвидшується, як його думки стають навшпиньки і крадуться, яка в його тоні царює таємна зверхність над усіма, яким він може бути фальшивим сонечком, коли йому потрібно. Це все, звісно, випливає і з тексту, але саме голос це оживляє і робить настільки реальним… От би Кінґ послухав :)
    Мене вразило, як по-різному озвучені злодії у цих книжках, як голосом передані особливості їх характерів, наскільки Морріс відрізняється від Брейді, тупий важкий ковальський молот і спритна холодна гадюка. 
    Мені слів не вистачить, аби повною мірою виразити своє захоплення, я розтринділа про цю озвучку уже всім подругам. Пане Сергію, дякую вам, мєнталочка останніми днями тільки і тримається на вашому різнобарвному голосі, що малює об’ємні, справжні, живі такі світи, в яких можна заховатися і забутися. Мрію почути і третю книгу, принципово не читатиму текст і серіал не дивитимусь, хоча аж кортить дізнатися, що ж там з Брейді…:)
    А ще тут дуже приємне і ненав’язливе звукове оформлення! Я була в захваті, коли чула на фоні начитки листа від Брейді звуки клавіатури, чи тихенький телевізор, що його дивився Годжес. І таких деталей багато, вони дрібнесенькі, але як же вони сприяють зануренню!
    Щоправда від пострілу сахнулася :)) але що вже поробиш.
    10/10, ні, 100/10, господи, пане Сергію, я хочу ще)))
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      Шановна Олю... Таких відгуків я, скажу вам відверто, я ще ніколи не читав... Це навіть не відгук, це есей ба навіть більше, - це об'ємний літературознавчий дослід мого позасвідомого. Дякую за вашу щирість, фантазію і любов до книги... Третя частина буде! Обіцяю!!! А тепер про найважливіше: такі тексти не просто надихають, вони змушують вірити у щось надважливе... Ще раз спасибі, за теплі слова... Завжди ваш...
      1. Гість Nataliia
        0
        У мене одне запитання до Вас, Сергію.
        Коли Ви озвучуєте своїм божественним, професійно поставленним голосом книги ,Ви читаєте вперше ,чи перед тим готуєтесь і заздалегідь перечитуєте ?  Мені здається ,що досконало готуєтесь , бо надзвичайно , без помилково неймовірно блискуче продумані усі інтонаційні нюанси ! Ви майстер свого пера !
        Бажаю кожній малесенькій людині у цьому безмежному Всесвіті знайти себе ТАК , щоб передати на долоні іншим своє призначення у цьому швидкоплинному житті ! Уявіть ,яким би був тоді світ - Раєм 
        1. Black_Jack76
          Диктор 30
          Наталіє... Ось, нарешті, і настав той момент, коли щілина у шпарині має трохи відсунутися вбік аби показати, чи радше розказати вам, про те, як я, власне, працюю над книгою... Сподіваюсь, що ця моя відповідь буде цікава не тільки вам... Отже, спочатку я дійсно читаю книгу, але не всю... я свідомо читаю лише якусь її частину, скажімо, третину або майже половину( якщо до цього я її колись не читав)... Після цього, я даю книзі "відлежатися", принаймні, для себе я визначаю це саме цим дієсловом... Я ставлюся до книги, як винороб, може, ставиться до процесу створення вина... Не варто поспішати! Книга якийсь час живе в мені... Проростає... Оживають персонажі... Я намагаюся почути їх голоси, інтонації... Їх біль, якщо хочете чи навіть його відсутність... Розумію... можливо все це виглядає дивно, але повірте це саме так... Я знаю, що кажу... Це години і навіть дні...і навіть тижні, що ти проводиш наодинці з книгою... Вона захоплює тебе усього...до краю... голоси персонажів почитають ніби жити власним життям і далі, ти ніби лише тільки долучаєшся до них, дивуючись, що маєш до цього якесь діло... Саме так... Це якщо дуже коротко... Хоча процес цей коротко не описати... Спасибі вам за ваш відгук... Для мене це, правда, дуже важливо... Сподіваюсь, що моя нова наступна робота так само вразить вас у самісіньке серце... Принамні, таких великих за розміром текстів я ще не писав... Так що і для мене, це буде такий собі дебют...
          1. Гість Nataliia
            0
            Дякую за розгорнуту відповідь. Ви вгамували мою зацікавленність. Я просто розчиняюся у Вашому тембрі ...
            Неймовірний дар подарував Вам Бог і Ви вправно ним володієте ! 
          2. Гість Nataliia
            0
            Будь ласка, іще одне професійне питання до Вас, Сергію. В якому літературному і театральному жанрі Ви полюбляєте працювати і пробуджувати своїм голосом книжки? Мені здається, що у Вас повинен бути улюблений жанр, в якому Ви, легко і вільно себе почуваєте, бо тільки вільна людина в творчому польоті може так вправно володіти своїми емоціями!
            Дякую,що Ви Є !   
            1. Black_Jack76
              Диктор 30
              А ось на це питання, відповісти однозначно мені мабуть буде важкувато... Чесно... Аж надто багато чинників впливають на моє захоплення: і жанром, і автором,і книгою... Знаєте, я от тільки що закінчив "Графа Монте-Крісто" Дюма і закохався і в Дюма, і в жанр, і в усіх персонажів... І є у мене така підозра, що наступна книга, може знову ж таки, змусити мене пристрасно кинутися на неї, забувши про всі норми пристойності... smile 
            2. Гість Nataliia
              0
              Сама насолода Вас слухати !!!
            3. Гість Nataliia
              0
              Тільки поринаю у Ваш голос, зразу в голові слова Ліни Костенко (пісню на її слова виконує Ольга Богомолець)
              Напитись голосу твого,
              того закоханого струму,
              тієї радості і суму,
              чаклунства дивного того.
              Завмерти, слухати, не дихать,
              зненацька думку перервать.
              Тієї паузи безвихідь
              красивим жартом рятувать.
              Слова натягувать, як луки,
              щоб вчасно збити на льоту
              нерозшифрованої муки
              невідворотну німоту.
              Триматись вільно й незалежно,
              перемовчати: хто кого.
              І так беззахисно й безмежно
              чекати голосу твого!
  11. Гість Дара
    0
    розкішна озвучка, одне задоволення слухати, дякую!!
  12. Гість Дмитро
    0
    Дякую за озвучку!!! Теж з Харкова, та в світі останніх подій, вирішив підтягнути мову. Будь ласка продовжуйте, бо якісного контенту дуже мало.....На все добре, та - все буде Україно!!!
  13. Гість Лариса
    0
    Озвучка бездоганна. Безмежна подяка.
  14. Олександр Яковенко
    0
    Дуже цікава книга. 
    Але, озвучка, це просто шедевр!
    Пане Сергію, величезна подяка за пророблену Вами роботу, Ви неймовірно талановита людина. Однозначно, це одне з найкращих озвучувань українською мовою. Ви робите неймовірно важливу справу, і робите її надзвичайно якісно і професійно.
    Слухати озвучені Вами книги - це величезне задоволення!
    З нетерпінням чекаю наступної книги з цієї серії (звісно ж, у Вашому виконанні).
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      І в котре я хочу щиро подякувати і вам, і багатьом іншим слухачам, що залишають свої відгуки... Ваші слова надихають і змушують рухатись вперед... А ще, ви ставите дуже високу планку, тримати яку, завдання, що потребує неабияких зусиль. Ще раз спасибі за ваш відгук... І вкотре, я хотіва би наголосити, що цей зворотній зв'язок дуже потрібен виконавцю саме в цьому жанрі, бо почути свого глядача( чи то точніше, слухача) - це надважливо...
  15. Дарія
    2
    Дякую, Сергію, за таку чудову начитку! Завдяки їй я полюбила книги Стівена Кінга і тепер не можу зупинитися їх слухати)
  16. Гість ІРИНА
    0
    Як же приємно слухати, а ще читати такі відгуки, які свідчать не тільки про дюбов до книги, але й до рілної мови.
    Дякую всім вам.

  17. Гість Олександра
    0
    Дякую! Твір чудовий! Виконання - найвищий пілотаж! Через виконання і дослухала до кінця хоча з вже в перших главах згадала чому не читаю Кінга. Занадто депресивно, так страшно описано життя людей, що хочеться завити... І це високорозвинена... Лідер світової економіки .. Країна -взірець суспільного розвитку, де люди так затюкані правильностями, що через одного криша поїхавша. Дякувати Богу, Україні таки ще далеко до такого супер розвитку. Сергію Москаленко - сердешне дякую! Миру нам усім!
  18. Гість Анастасія
    0
    Переклад класс, начитка - супер. Дякую. Одна маленька (але важлива) штука: чому такий опис? Ну, тобто зрозуміло, що можна знайти короткий переказ будь-якої книжки Кінга, але дивно, коли опис аудіокниги спойлерить першу частину книги. Так, автор закладає підозру, що все закінчиться для того, з чиєї точки зору починається книга, не дуже добре, але зливати саспенс дивно. Закінчу енівей вдячністю за викладену книгу.
  19. Гість Юрій
    0
    Дуже дякую за неймовірну роботу диктора! Випадково натрапив на цей цикл, і відчув надзвичайну гордість за якість українського виконання.

    Підкажіть, чи може є у диктора патреон або аналог? Я б залюбки підтримав автора.
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      ДЯкую вам за підтримку... Ви знаєте, у виконавця є картка... і якщо ви захочете допомогти або підтримати його роботу, він буде вам дуже вдячний...
      5363 5420 1845 4976 Москаленко Сергій
  20. Гість Олександра
    0
    Йооо! Дякую за неймовірний переклад та озвучку українською! Люблю Кінга а в прочитанні від Сергія - це взагалі супер метч🖤 від кожної глави - мурахи по шкірі. Щиро дякую за цю трилогію від Вас! Здоров'я вам та натхнення на подальшу працю🙌
  21. Гість Ден
    0
    Кінг - супер. Москаленко - ще краще
  22. Черна перлина
    0
    Фантастично друга книга Стівена неймовірно крута в Воконанні Сергія. В мене є питання чи насправді є такий письменник Родстаін?
  23. Сніжана
    0
    Дякую за прекрасне озвучення! Ніколи не могла слухати аудіокниги. Але відсутність світла, по відомим причинам, навернула мене дати ще один шанс аудіокнигам. І дякувати Богові,що я слухала саме Ваш голос. Аплодую стоячи! Вже друга книга. І точно не остання,але озвучена саме Вами, пане Сергію! Персонажі,озвученні Вами, поселились у моєму серці і говорять Вашим голосом. Дякую!
    1. Black_Jack76
      Диктор 30
      Шановна Сніжана... У свою чергу дякую і вам за ваш відгук... Відкрию вам таємницю: завдяки вам і багатьом іншим слухачам, я поступово знайомлюся зі своєю аудиторією і скажу вам відверто, - вона мені дуже подобається... Тонка, освічена, інтелігентна. Місцями іронічна, місцями безкомпромісна... Трохи рідше радикальна, частіше співчутлива. Отже, слухаємо книжки разом. Читаємо їх разом і разом стаємо іншими...
  24. Гість Андрій
    0
    скачати не можна? хочеться в авто послухати
  25. Гість Андрій
    0
    нажаль, не зайшло(. у читання дуже багато шиплячих+непотрібна гра від читача. дуже шкода, треба шукати іншого виконавця
  26. Іван
    0
    Прекрасна начитаний текст. Пан Сергій - справжній професіонал. Чекатиму з нетерпінням наступної начитаної книги.
    P. S. Дуже подобається цей сайт. Якби ще була можливість скачати аудіокнигу - ціни йому не було б!
  27. Гість Ірина
    0
    Дякую, Сергію! Вже не уявляю іншого голосу для творів Стівена Кінга. Попереду ще третя частина трилогії. З нетерпінням чекаємо й інші твори Кінга у вашому виконанні!
  28. Гість Лариса
    0
    Дякую! Чудова книга Кінга завдяки майстерній начитці Сергія Москаленка просто заворожує!
  29. Vitalii
    1
    Отримав неймовірне захоплення
  30. Ihor
    0
    Дуже дякую за начитку цієї книги. Залюбки слухаю твори, які розміщені на вашому сайті, відколи дізнався про нього. Мало не щодня слухаю.

    Сергієві Москаленку особлива подяка - чудова начитка!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com