Аудіокнига Поезії - автор Ліна Костенко

Слухайте онлайн
Костенко Ліна - Поезії
Рейтинг:
(33 голоси)
4.5
Рецензія    2   18 694
Ліна Василівна Костенко - українська письменниця, поетеса-шістдесятниця. Лауреатка Шевченківської премії (1987), Премії Антоновичів (1989). У радянські часи брала активну участь у дисидентському русі, за що була надовго виключена з літературного процесу. Почесна професорка Києво-Могилянської академії, почесна докторка Львівського та Чернівецького університетів.
Відмовилася від звання Героя України. У сучасній українській традиції входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України.
У 2022 році поетеса отримала найвищу нагороду у Франції - Орден почесного легіону, що є вищою відзнакою пошани і офіційного визнання особливих - військових або цивільних - заслуг у Франції.

Ютуб канал диктора


$ Підтримати Характерника гривнею

Телеграм: h_audiobooks

redvid esle

Слухати аудіокнигу Поезії онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
2 відгуки:
  1. Петунія Лаванда
    Ліна Костенко, слухати, не переслухати - мов музика!!! Дуже вдячна Характерникові за виконання!!!
  2. Опанаска Михайлівна
    Сильна особистість здатна так написати ніжні та люблячі вірші, що проникають в струни серця, які забриніли... Люблю Ліну Костенко, люблю її вірші, поважаю особистість, що пережила шістдесяті, де принижували, знищували, забороняли. Хіба можна заборонити поетові писати?! Завжди дивувала казковість віршів, де звичайні слова бринять, мов музика!!!
4read.ORG » Українська література » Костенко Ліна - Поезії