Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Кідрук Макс - На Зеландію!

Аудіокнига На Зеландію! - автор Макс Кідрук

Слухайте онлайн!
Рецензія:
«На Зеландію!» - тревелог 2014-го року українського письменника Макса Кідрука. В основі книги лежать подорож автора Єгиптом під час революції, пригоди в Дамаску та участь в акції Сергія Притули «На Зеландію!»

В книзі йдеться про пригоди та враження автора під час Єгипетської революції, арешт у Дамаску та спільну з Сергієм Притулою акцію «На Зеландію!». Після того, як на початку лютого 2011 року новозеландською радіостудією «The Rock FM» серед слухачів було оголошено конкурс «Win a Ukrainian Wife» («Виграй українську дружину»), Сергій Притула задумав акцію «На Зеландію!». Її учасником став Максим Кідрук, який відправляється до Нової Зеландії щоб роз'яснити, що Україна не бордель.
Кідрук Макс - На Зеландію!
Рейтинг: 4.5 (67 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу На Зеландію! онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
8 відгуків:
Написати
  1. Гість Ярослава
    0
    Книга, мабуть, цікава, не змогла дослухати, бо озвучка((
  2. Тана
    0
    Згодна, озвучка так собі. Такої української як у Кідрука ще пошукати! Якщо ви переважну більшість життя читали/говорили російською, як я, то вам зайде. Мова жива, сучасна. В його творах це я ціною найбільше. Ну і лаконічно, з гумором, одним словом класно! Цікаво!
  3. Гість Михайло
    0
    Максим Кідрук один з кращих українських письменників.Всі твори добротні,оригінальні з гострими сюжетними лініями.І цей твір чудовий.Правда озвучка твору храмає.
  4. Marianna Savchuk
    2
    Макс Кідрук - улюблений автор, але ніяк не можу знайти сайт, де безкоштовно скачати книги, щоб слухати оффлайн
  5. Гість Світлана
    0
    З превеликим задоволенням відкрила для себе Макса Кідрука. Прослухала все, що знайшла,шкода,що мало. Дуже сподобалась начитка Василя Манька та Галини Шумської - без сторонніх звуків, без зайвої істерики чи всхліпування - люди гарно читають текст і відчувається, що вони його розуміють. Отримала купу задоволення, дуже вдячна. Добре було б якумога більше книжок сучасних українських письменників в гарному виконанні.
  6. Гість Костянтин
    0
    Цікаво слухати. Але запис самого читання має бути кращим
  7. Олекса
    0
    В мені навпаки, Василь Манько і тут добре передав думку автора своїм унікальним голосом як професіонал, а от задумка і втілення її Сергієм і Максимом були не дуже вдалими. Шкода тих представників української діаспори, які після витівок Макса в Зеландії будуть червоніти і виправдовуватися за це перед місцевою публікою. Вони ж його про це попереджали, а в нього не було вже кращого сценарію. Деколи краще промовчати, ніж аби що сказати. Бруд до золота не липне. Якщо українців знають з кращого боку, то необов'язково показувати всім інший бік нашої ментальності. Так нам поспівчували, а так вже осудять за необдумані вчинки. Але добре, що Максим все честно нам розказав. Ми різні і ображати нас не варто. От тільки виховувати іноземців краще на нашій території при їх візитах. Тоді поодинці вони відчують всю недолугість своїх бравад.
  8. Гість Юлія
    0
    Вісім хвилин цього жахливого читання переконали мене, що краще перечитати книгу, ніж слухати оце. Знущання над слухачем.
    Твір чудовий, але не в цьому випадку. Дуже шкода
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com