Аудіокнига На Зеландію! - автор Макс Кідрук

Слухайте онлайн
Кідрук Макс - На Зеландію!
Рейтинг:
(67 голосів)
4.5
Рецензія    8   23 093
«На Зеландію!» - тревелог 2014-го року українського письменника Макса Кідрука. В основі книги лежать подорож автора Єгиптом під час революції, пригоди в Дамаску та участь в акції Сергія Притули «На Зеландію!»

В книзі йдеться про пригоди та враження автора під час Єгипетської революції, арешт у Дамаску та спільну з Сергієм Притулою акцію «На Зеландію!». Після того, як на початку лютого 2011 року новозеландською радіостудією «The Rock FM» серед слухачів було оголошено конкурс «Win a Ukrainian Wife» («Виграй українську дружину»), Сергій Притула задумав акцію «На Зеландію!». Її учасником став Максим Кідрук, який відправляється до Нової Зеландії щоб роз'яснити, що Україна не бордель.

Підтримай автора, придбавши книгу:
https://darkages.maxkidruk.com/knygy/

redvid esle

Слухати аудіокнигу На Зеландію! онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
8 відгуків:
  1. Гість Ярослава
    Книга, мабуть, цікава, не змогла дослухати, бо озвучка((
  2. Тана
    Згодна, озвучка так собі. Такої української як у Кідрука ще пошукати! Якщо ви переважну більшість життя читали/говорили російською, як я, то вам зайде. Мова жива, сучасна. В його творах це я ціною найбільше. Ну і лаконічно, з гумором, одним словом класно! Цікаво!
  3. Гість Михайло
    Максим Кідрук один з кращих українських письменників.Всі твори добротні,оригінальні з гострими сюжетними лініями.І цей твір чудовий.Правда озвучка твору храмає.
  4. Marianna Savchuk
    Макс Кідрук - улюблений автор, але ніяк не можу знайти сайт, де безкоштовно скачати книги, щоб слухати оффлайн
  5. Гість Світлана
    З превеликим задоволенням відкрила для себе Макса Кідрука. Прослухала все, що знайшла,шкода,що мало. Дуже сподобалась начитка Василя Манька та Галини Шумської - без сторонніх звуків, без зайвої істерики чи всхліпування - люди гарно читають текст і відчувається, що вони його розуміють. Отримала купу задоволення, дуже вдячна. Добре було б якумога більше книжок сучасних українських письменників в гарному виконанні.
  6. Гість Костянтин
    Цікаво слухати. Але запис самого читання має бути кращим
  7. Олекса
    В мені навпаки, Василь Манько і тут добре передав думку автора своїм унікальним голосом як професіонал, а от задумка і втілення її Сергієм і Максимом були не дуже вдалими. Шкода тих представників української діаспори, які після витівок Макса в Зеландії будуть червоніти і виправдовуватися за це перед місцевою публікою. Вони ж його про це попереджали, а в нього не було вже кращого сценарію. Деколи краще промовчати, ніж аби що сказати. Бруд до золота не липне. Якщо українців знають з кращого боку, то необов'язково показувати всім інший бік нашої ментальності. Так нам поспівчували, а так вже осудять за необдумані вчинки. Але добре, що Максим все честно нам розказав. Ми різні і ображати нас не варто. От тільки виховувати іноземців краще на нашій території при їх візитах. Тоді поодинці вони відчують всю недолугість своїх бравад.
  8. Гість Юлія
    Вісім хвилин цього жахливого читання переконали мене, що краще перечитати книгу, ніж слухати оце. Знущання над слухачем.
    Твір чудовий, але не в цьому випадку. Дуже шкода
4read.ORG » Українська література » Кідрук Макс - На Зеландію!