Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Макс Кідрук - Небратні

Аудіокнига Небратні - автор Макс Кідрук

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Автор аналізує відносини України та Росії, простежує вкрай непрості відносини українського і російського народів, починаючи ще з часів націонаьно-визвольних змагань Хмеьницького. Макс Кідрук стверджує, що незалежність та свободу вибору народ повинен виборювати сам, не сподіваючись на допомогу сусідів.

У цьому творі автор роздумує про історію виникнення слов'янських мов, русифікацію України, Будапештський меморандум підписаний в 1994 році, газові війни 2004–2009 років, захоплення Криму росіянами, «сім'ю» Януковича, майдан 2013–2014 років, а також війну на сході України...
Макс Кідрук - Небратні
Рейтинг: 4.5 (110 голосів)

redvid esle


Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Небратні онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
15 відгуків:
Написати
  1. Light2
    0
    Добрий день, шановні розробники. Дуже втішилась, що знайшла аудіокниги онлайн саме українською. Але потім мене спіткало розчарування, після закриття браузера при подальшому включенні книги чекаєш на її логічне продовження, а ні! Вона знову починається спочатку. Або я щось не зрозуміла (хоча на інших сайтах все просто, включаєш, книга далі іде після кожного закривання браузера- хром до речі), або вам доопрацювати і вирішити це питання.
  2. Admin
    Адмін 88
    Light2,
    Дякуємо ,що ви з нами. Наразі працюємо над новим плеером, з тим функціоналом, про який ви писали. Потерпіть ще трошки
    1. Гість Тамара
      0
      Хочу звернути Вашу увагу на ще одну деталь.Хочеться ОДИН РАЗ налаштувати швидкість читання,і прослуховувати до кінця,як на інших аналогічних сайтах.А так доводиться щоразу при кожному поверненні знову налаштовувати.😪😪😪
  3. Стопкацап
    0
    admin,
    виси сам у своєму вконтакті беспалевний шо заспамити твітер уже не виходить ))) у вас давно перестало виходити хоч когось налякати, так що можете не тужитися. Щодо книги то Бог вам суддя що її вкрали, але раз викладаєте значить слухати точно не варто. А щодо українських аудіокниг то вони є.
  4. Admin
    Адмін 88
    Стопкацап,
    Книгу взято з публічних джерел та надано безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та популяризації українського продукту. Якщо автор чи його представники звернуться, книга буде видалена, контакти є на сайті.

    Щодо ВК згоден, приберу.
    А щодо українських аудіокниг то вони є. 
    Є і сайт створений з метою їх популяризації. Доречі, нас активно сухають і за кордоном (США, Канада, Італія...). Навряд чи у них є можливість замовити книгу в Україні. Я впевнений, що Макс Кідрук і інші автори та виконавці творів виграють, якщо про них будуть знати і говорити за кордоном.
  5. Hanna
    0
    Дякую і авторові, і читцеві.Правда повинна звучати!
  6. Bohdan
    0
    Книжка супер, реально відкрила мені новий ракурс на нашу ранню історію України сучасної, вроді як жив в цей період, а всієї багатоходовки не усвідомлював, закрила багато білих плям
  7. Олекса Дорош
    0
    Уклін за працю з харківщини чекатиму слухатиму пропонуватиму



  8. ЛілеяПокрова
    0
    Головні  злочинці  продажу України   - Кравчук та  Кучма!!!

  9. Гість Look Deep
    0
    Дуже цікаво, 
  10. Гість Олексій
    0
    Дякую, дуже добре
  11. Гість Михайло
    0
    Б.Хмельницький уклав військову угоду з Московським царством, а не з Росією...
  12. Євгенія
    0
    Я не знаю, як це витримати. Читаю зараз багато літератури про минуле нашої стражденної України і вкотре наступаємо на одні і ті ж граблі. То не тих отаманів обираємо, то не тих президентів, тому і випадає постійно воювати і такою дорогою ціною знову і знову здобувати свободу. Ось і зараз гинуть кращі. Цю книгу треба прочитати кожному, але на жаль ті, хто знову піде голосувати по приколу, або за гречку, таких книг не слухають і не читають.
  13. Серж Клачук
    92
    Автор споглядає історію однозначно, принаймні таке склалося враження. Це дуже чітко помітно з його погляду щодо радянського відрізку! Дивно з цим погоджуватися!
  14. Гість Олена
    0
    Книга дуже сподобалася, озвучка сподобалася менше. Хотілося би, щоби можна було скачувати аудіокниги 🙂🙂🙂
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com