Аудіокнига Небратні - автор Макс Кідрук

Слухайте онлайн
Макс Кідрук - Небратні
Рейтинг:
(112 голосів)
4.5
Рецензія    15   65 990
Автор аналізує відносини України та Росії, простежує вкрай непрості відносини українського і російського народів, починаючи ще з часів націонаьно-визвольних змагань Хмеьницького. Макс Кідрук стверджує, що незалежність та свободу вибору народ повинен виборювати сам, не сподіваючись на допомогу сусідів.

У цьому творі автор роздумує про історію виникнення слов'янських мов, русифікацію України, Будапештський меморандум підписаний в 1994 році, газові війни 2004–2009 років, захоплення Криму росіянами, «сім'ю» Януковича, майдан 2013–2014 років, а також війну на сході України...

Підтримай автора, придбавши книгу:
https://darkages.maxkidruk.com/knygy

redvid esle

Слухати аудіокнигу Небратні онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
15 відгуків:
  1. Light2
    Добрий день, шановні розробники. Дуже втішилась, що знайшла аудіокниги онлайн саме українською. Але потім мене спіткало розчарування, після закриття браузера при подальшому включенні книги чекаєш на її логічне продовження, а ні! Вона знову починається спочатку. Або я щось не зрозуміла (хоча на інших сайтах все просто, включаєш, книга далі іде після кожного закривання браузера- хром до речі), або вам доопрацювати і вирішити це питання.
  2. Admin
    Адмін
    Light2,
    Дякуємо ,що ви з нами. Наразі працюємо над новим плеером, з тим функціоналом, про який ви писали. Потерпіть ще трошки
    1. Гість Тамара
      Хочу звернути Вашу увагу на ще одну деталь.Хочеться ОДИН РАЗ налаштувати швидкість читання,і прослуховувати до кінця,як на інших аналогічних сайтах.А так доводиться щоразу при кожному поверненні знову налаштовувати.😪😪😪
  3. Стопкацап
    admin,
    виси сам у своєму вконтакті беспалевний шо заспамити твітер уже не виходить ))) у вас давно перестало виходити хоч когось налякати, так що можете не тужитися. Щодо книги то Бог вам суддя що її вкрали, але раз викладаєте значить слухати точно не варто. А щодо українських аудіокниг то вони є.
  4. Admin
    Адмін
    Стопкацап,
    Книгу взято з публічних джерел та надано безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та популяризації українського продукту. Якщо автор чи його представники звернуться, книга буде видалена, контакти є на сайті.

    Щодо ВК згоден, приберу.
    А щодо українських аудіокниг то вони є. 
    Є і сайт створений з метою їх популяризації. Доречі, нас активно сухають і за кордоном (США, Канада, Італія...). Навряд чи у них є можливість замовити книгу в Україні. Я впевнений, що Макс Кідрук і інші автори та виконавці творів виграють, якщо про них будуть знати і говорити за кордоном.
  5. Hanna
    Дякую і авторові, і читцеві.Правда повинна звучати!
  6. Bohdan
    Книжка супер, реально відкрила мені новий ракурс на нашу ранню історію України сучасної, вроді як жив в цей період, а всієї багатоходовки не усвідомлював, закрила багато білих плям
  7. Олекса Дорош
    Уклін за працю з харківщини чекатиму слухатиму пропонуватиму



  8. ЛілеяПокрова
    Головні  злочинці  продажу України   - Кравчук та  Кучма!!!

  9. Гість Look Deep
    Дуже цікаво, 
  10. Гість Олексій
    Дякую, дуже добре
  11. Гість Михайло
    Б.Хмельницький уклав військову угоду з Московським царством, а не з Росією...
  12. Євгенія
    Я не знаю, як це витримати. Читаю зараз багато літератури про минуле нашої стражденної України і вкотре наступаємо на одні і ті ж граблі. То не тих отаманів обираємо, то не тих президентів, тому і випадає постійно воювати і такою дорогою ціною знову і знову здобувати свободу. Ось і зараз гинуть кращі. Цю книгу треба прочитати кожному, але на жаль ті, хто знову піде голосувати по приколу, або за гречку, таких книг не слухають і не читають.
  13. Серж Клачук
    Автор споглядає історію однозначно, принаймні таке склалося враження. Це дуже чітко помітно з його погляду щодо радянського відрізку! Дивно з цим погоджуватися!
  14. Гість Олена
    Книга дуже сподобалася, озвучка сподобалася менше. Хотілося би, щоби можна було скачувати аудіокниги 🙂🙂🙂
4read.ORG » Українська література » Макс Кідрук - Небратні