Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Кулаковський Віталій - Іван Сірко

Аудіокнига Іван Сірко - автор Віталій Кулаковський

Слухайте онлайн!
Рецензія:
У центрі роману відомого українського історика й письменника - крута і яскрава доля славнозвісного кошового Війська Запорозького Івана Сірка. Українського полководця, подільського шляхтича, козацького ватажка, кальницького полковника, легендарного кошового отамана Запорозької Січі й усього Війська Запорозького Низового. Здобув перемогу в 65 боях. Герой багатьох українських пісень і казок.
Кулаковський Віталій - Іван Сірко
Рейтинг: 4.5 (100 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Іван Сірко онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Almez
    2
    Дуже гарна книга для навчання молоді. Українці завжди мусили виборювати свою свободу і свою країну. В усі часи підлі чужинці прагнули загарбати нашу Україну собі. Найбільш підступні були і є москалі, які прикидаючись нашими братами вбивали українців мільйонами. Тому зараз треба раз і назавжди з ними покінчити.
    Слава Україні! Слава Героям!
  2. Гість Олег
    0
    Захоплюючий і динамічний роман про легендарного козацького отамана,багато цікавих фактів про події,походи і битви тієї епохи,є деякі історичні неточності,зокрема під Конотопом московське військо розбили не татари, а козаки. В цілому захоплююча книга про нашу історію.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com