Аудіокнига На північ від 38-ї паралелі. Як живуть у КНДР. - автор Андрій Ланьков

Слухайте онлайн
Ланьков Андрій - На північ від 38-ї паралелі. Як живуть у КНДР.
Рейтинг:
(6 голосів)
3.7
Рецензія    1   1 532
Північна Корея, все ще зачинена, перестає бути для світу "чорною скринькою". Схоже, радикальний соціальний експеримент, який було розпочато там у 1940-х роках, добігає кінця. А за ним стоять долі людей - незліченна кількість життів. Про те, як ці життя були прожиті і що відбувається в країні зараз, розповідає відомий сходознавець і публіцист Андрій Ланьков.

Автору неодноразово доводилося бувати в Північній Кореї і спілкуватися з людьми з найрізноманітніших верств суспільства. Це співробітники держбезпеки і контрабандисти, північнокорейські нові багатії і перебіжчики, інтелектуали (якими бути начебто престижно, але все ще небезпечно) і шофери (якими бути і безпечно, і, як і раніше, престижно).

Книга розповідає про технології і монументи вождям, про будинки і поїзди - про повсякденне життя північнокорейців, їхні турботи, тривоги і радощі. Про те, як КНДР поступово і неохоче відкривається світу.

Ми створили для вас компендіум книги де розповіли про найцікавіші факти та історії пов'язані з цією країною.

Ютуб канал диктора


Подякувати диктору:
Посилання на конверт в Приватбанку
PayPal: moskalenko1976@gmail.com

redvid esle

Слухати аудіокнигу На північ від 38-ї паралелі. Як живуть у КНДР. онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
1 відгук:
  1. Лючіо Ріманець
    Дуже цікаво було послухати адже Північна Корея все ще залишається невідомою світу, шкода лише, що це компендій дуже мало)
    пс. Окрема подяка творцям сайту за проведену роботу з реорганізації, дякую що прислухались до критики сайт став набагато кращим і зручнішим, повертаюсь до Вас;
4read.ORG » Українська література » Ланьков Андрій - На північ від 38-ї паралелі. Як живуть у КНДР.