Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Шиденко Леся - Переддень життя

Аудіокнига Переддень життя - автор Леся Шиденко

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Книг про війну в Україні багато, але «Переддень життя» – це жіночий погляд на воєнні події в нашій країні, це погляд у душу й серця тих, кого зачепила і в кого відібрала ця війна найрідніших. Це роман-сповідь жінок, які стали прямими учасниками воєнних подій через своїх найрідніших: синів, коханих чоловіків і найкращих у світі татків, наших захисників, спецпризначенців Служби безпеки України.

Прекрасний стиль оповіді у книзі робить читача не лише спостерігачем, а прямим учасником життів-сповідей, спогадів і душевних переживань та потрясінь людей, які пережили війну і трагедію втрати.

Книга розкриває нам завісу, якими Герої України були поза війною, якими були у повсякденному житті: кого і що любили понад життя, чим захоплювались і про що мріяли. Завдяки автору ми можемо не лише поринути у зворушливі, щемні, романтичні, смішні й часом не дуже, по-життєвому кумедні історії з життя, розказані матерями, коханими дружинами, дітьми і найближчими друзями працівників СБ України.

Леся Шиденко, офіцер запасу, не лише письменниця, а талановита мисткиня. Завдяки її портретам загиблих спецпризначенців СБУ, які і сформували «Невидиму варту» (виставку, з якою авторка об’їздила понад 30 міст України і про перипетії якої оповідає автор у книзі), усі рідні змогли не лише побачити своїх героїв знову живими, усміхненими і щасливими, а й отримати ці портрети у подарунок, адже художниця подарувала усі їх сім’ям загиблих, а разом з тим – неймовірне щастя згорьованим людям, які вже ніколи не повернуть своїх рідних і коханих.

Книга непроста й дуже емоційна, та від того не менш дорога серцю. «Переддень життя» Лесі Шиденко не лише для тих, хто пройшов війну, і родин, кого вона, нещадна, не пожаліла й завдала болю втрати, книга абсолютно для кожного українця (і не лише), адже дає чітке усвідомлення подій, що, на жаль, і нині тривають в нашій країні, і багато відповідей на запитання, які турбують більшість українців.

Патріотична, зворушлива, глибока, про дружбу і кохання, місцями смішна, проте в більшості сумна, як і саме життя, книга «Переддень життя» не залишить вас байдужими, бо в ній ідеться про наше з вами життя, життя в нашій Україні.

Музику до книги написав композитор Григорій Попович.

Фейсбук сторінка автора книги Лесі Шиденко

Придбати книгу можна ТУТ
Шиденко Леся  - Переддень життя
Рейтинг: 4.5 (68 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Переддень життя онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
12 відгуків:
Написати
  1. Олександр
    0
    Книга "Переддень життя" зворушлива, глибока, емоційна. Слухаю і кожною своєю клітиною відчуваю біль. Герої не вмирають! Пам'ятаємо!
  2. Іванна
    0
    • Дуже цікаво  я слухаю і ніби  пережила ці емоції дуже дякую  за таку книгу 
  3. Олена
    0
    Безмежно вдячна за книгу! Прожила її, а не прослухала. Проникливо, щиро і правдиво! Плакала і сміялась щиро. Емоції не стримувала, а наче була свідком тих подій, що описані в книзі. Щиро дякую!!!!🇺🇦❤️
  4. Гість Надія
    0
    Низький уклін Вам за ці щасливі миттєвості життя, що я їх розділила разом з нашими Героями !
  5. Діна
    0
    Дуже подобається, слухаю з задоволенням, часом зі сльозами на очах. 
  6. Гість Анна
    0
    Дякую за щирість та емоції.
    Дуже сподобалася книга. Радитиму до прочитання друзям та знайомим!
  7. Любов
    0
    Яка неймовірна книга! Дякую автору за цей шедевр. Слухаючи неймовірно проникливий голос, переживаю кожну мить. Сльози легше висохнувши знову котяться, актуальна книга сьогодення. Біль багатьох людей переданий тут. Але вірою та надією проникнутий зміст. «Перемога буде за нами» - цитати книга, мрія багатьох!
  8. Гість Василь
    0
    Низький уклін авторці за написане. Дякую за гарне прочитання.
  9. Гість Тетяна
    0
    Не хочу бути банальною,але цю книгу варто прослухати кожному
    Стільки світлого смутку,щирих емоцій я не зустрічала в жодній книзі
    Дуже дякую за ці історії!
    Герої не вмирають!!!
    У країна обов'язково переможе,бо з нами Невидима Варта!!!
  10. Jelena
    0
    Дякую величезне! Чудова книга, історії, які пронизують до глибини душі.Книга про життя, бо герої не вмирають. Тільки людина, яка написала книгу може так прекрасно її прочитати.
  11. Irina Tatarina
    3
    Гарне оповідання, дякую.
  12. Гість Наталя
    0
    Книга -шедевр!Стільки емоцій,що не можу передати свій стан словами.Щиро дякую,за Вашу неймовірну працю!Таким голосом треба озвучувати всі українські твори.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com