Аудіокнига Кров ельфів - автор Анджей Сапковський

Слухайте онлайн
Сапковський Анджей - Кров ельфів
3
Рейтинг:
(31 голос)
4.6
Рецензія    4   21 740
Маленька Цірі — дитя-несподіванка — стала більшою несподіванкою, ніж видавалось спочатку. Жахливі сни про загибель Цінтри руйнують її душу, а чаклунський дар, що народжується, може зруйнувати тіло. Дати йому раду під силу лише могутній чарівниці Йеннефер. Тож Ґеральту не вдається довго переховувати Цірі у Відьмачому Оселищі. Попереду небезпечна подорож, бо для багатьох маленька княжна Цінтри — останній аргумент: для Ради Чародіїв, для чотирьох королів, для зловісних посланців Нільфгарду… І тільки Ґеральт оберігає сіроволосу дівчинку заради неї самої…

Всі книги серії «Відьмак»:

Слухайте нові розділи першими на ютуб каналі диктора Drakdub Studio

Підтримати вихід нових книг та отримати доступ до ексклюзивних матеріалів від диктора можна за посиланням на патреоні: https://www.patreon.com/user?u=76804030

redvid esle

Слухати аудіокнигу Кров ельфів онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
4 відгуки:
  1. Лючіо Ріманець
    Супер і переклад і озвучка!
    пс. я не зрозумів звідки взявся Жовтець?) слухав і раніше увесь цикл тут в цьому ж перекладі здається і він був Любисток, хіба ні?)
    1. Хоистина
      З першої книги цього перекладу він був Жовтець. І хоч це не звично, але максимально відповідально переклали, бо Ясір (оригінальне ім’я) саме рослина жовтець, а не любисток.
      1. Лючіо Ріманець
        Дякую дуже за роз'яснення, а чи не підкажите можливо є інші переклади українською? Звідкись я взяв це, і сумніваюсь, що вигадав сам)
  2. Відьмак
    Ця книга моя олюблена
4read.ORG » Світова література » Сапковський Анджей - Кров ельфів