Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Липа Іван - 13 притч

Аудіокнига 13 притч - автор Іван Липа

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Притча "Колесо Життя" звучить як пророкування. Визволення людини з під влади чужого насильства, з під влади науки, бізнесу лише тоді певне, коли воно починається від визволення людської душі.

Притча "Мати" - про жорстокість світу людина повинна довідатися від самого світу, а не від батьків.

Притча "У невідому путь" - борець, що бореться за високі ідеали нехай не сподівається, що здобуде все за свого життя. Зміст життя одиниці -змагання до вищого.

Притча "Дух Всесвіту" - людина завжди тягнеться до таємниць Всесвіту і його дух дає життєздатну енергію.

Притча "Жах". Незламнішого борця може жахом прибити зрада вірного друга.

Притча "Діти од сонця". Скрізь, де є сонце повстають два роди людей "дітей од сонця", обидва роди сильні і мають своє призначення. Одні створюють, будують, другі нищать і руйнують.

Притча "Сказала в саду фіялочка" - про зичливу і чисту жіночість, яка є опорою в житті як для чоловіка, так і для жінки.

Притча "Де ж сонце?" - Людина, що бореться за свої ідеали нехай не дивується, що багато людей з її оточення не розуміє і не хоче відчувати стремління до вищого, бо їх духові очі - сліпі.

Притча "Геній" - Велике щастя для народу, коли знайдеться людина, яка вміє дивитися в глиб речей і покаже красу і велич його життя.

Притча "Притча про лютого князя" - не можна керувати людьми в ту хвилину, коли серце наповнюється люттю, бо інакше справедливість знищить їх самих.

Притча "Так минали століття" - В приземистому матеріалістичному народ може втратити свою творчу вартість. Народ, що не має духовного не може угледіти широких обріїв. Століття, що минали без радості і духовного зросту, привело до того, що такий народ покарано.

Притча "Перестиглий овоч" - Найліпші наміри добрі тільки тоді, коли впроваджують їх у своїм часі, у слушній хвилі. Біг часу нестримний. Хто відстає від властивої хвилі - зло робить.

Притча "Чорна Мара" - За тими, що кермують ідуть багато таких, що можна назвати невидючими. Вони лише чують Вас і вірять Вам і нічого довкола не бачать. Але виразніше від ваших слів, промовляє їх власна Чорна Мара знищення.

Ютуб канал диктора

Липа Іван - 13 притч
Рейтинг: 4.5 (36 голосів)

redvid esle

Слухати аудіокнигу 13 притч онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Володимир Корсун
    0
    КОлесо, а не колесО.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com