Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Талеб Насім - Чорний лебідь

Аудіокнига Чорний лебідь - автор Насім Талеб

Слухайте онлайн!
Рецензія:
У своїй книжці "Чорний лебідь" Нассім Талеб стверджує, що багато важливих подій у світі є результатом рідкісних і непередбачуваних подій, які він називає "чорними лебедями". Чорні лебеді мають значний вплив на світ, але їх часто не враховують, оскільки вони не вписуються у наші уявлення про те, як працює світ. У нашому компендіумі книги "Чорний лебідь" ми пропонуємо вам коротке викладення основних ідей книги, які допоможуть вам краще зрозуміти їх.
Подякувати диктору за озвучку:
PayPal: moskalenko1976@gmail.com
Приват: 5363542018454976
Талеб Насім - Чорний лебідь
Рейтинг: 4.5 (86 голосів)

redvid esle


Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Чорний лебідь онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
6 відгуків:
Написати
  1. Лючіо Ріманець
    95
    прочитано не погано, але...
    Це ж якийсь брєд!? Не знаю, чи то перекладач винен, чи "коротке викладення ..." бо я далекий від думки, що автор з такою освітою здатен був так викласти свою думку, схоже на відповідь поганого учня, який не вивчив урок і намагається з самого запитання дістати хоч якусь інфо, льє ту воду по колу) Резензію читали зверху? От пів години він її пвторює по колу на різний манер, настільки тупо аж смішно;

    "багато важливих подій у світі є результатом рідкісних і непередбачуваних подій, які він називає "чорними лебедями". Чорні лебеді мають значний вплив на світ" але вони непередбачувані, проте мають вплив)) бугага. Компендіум це добре, але тут щось не так, хтось можливо своїми словами пояснював теорію автора)
    1. Пані Юля
      35
      Може таким чином автор там
      на щось , підсвідомо , програмує читача?)
      1. Лючіо Ріманець
        95
        ...а хто зна, я знайшов оригінал книга містить близько 400сторінок! Якщо вся вона в такому "стилі" то все набагато простіше) Але думаю це тут хтось своїми словами вирішив її переказати) Почитав про автора і якось не маю бажання ознайомлюватись з повним варіантом, щось мені не цікаво пише "фінансовий гуру і філософ" , що книга для тих: "хто цікавиться теорією ймовірності, математикою, філософією та літературою, психологією" Я до речі так і не зрозумів хто за освітою першою автор, під теорією ймовірності він певно розуміє, що "неймовірне стає реальним. Малоймовірна подія, яка справляє колосальний ефект..." але при нагоді перегляну, всеж "бестселер" як нам пише вікі, входить до 12 найкращих творів після 2WW" хм)
  2. Гість Оленка
    0
    Я не зрозуміла, де саме в описі вказано , що це не книжка а стислий пепеказ? Бо я сподівалась послухате саме книжку.
    1. Гість Alex
      0
      Жанр - книжка за 30 хвилин
  3. Гість Alex
    0
    Це скорочене викладення зводиться до нескінченних повторень однієї ідеї з перестановкою слів. Непередбачувані події важко передбачити. Їх важко передбачити тому, що вони непередбачувані. Неможливо передбачити непередбачувані події. Треба намагатись передбачити, але це важко. Диктору 10/10, автору ?/10, автору скороченого перекладу 2/10.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com