Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Даг Ейстейн Ендшьо - Секс та релігія. Від балу цноти до благословенної гомосексуальності

Аудіокнига Секс та релігія - автор Даг Ейстейн Ендшьо

Слухайте онлайн!
Рецензія:
У книжці відомого норвезького науковця і правозахисника Даґа Ейстей на Ендшьо проаналізовано величезний масив інформації щодо непростих стосунків між сексом і різноманітними релігіями протягом всієї історії людства й у різних світових культурах. Секс та релігія неминуче і нерозривно пов’язані між собою. Релігія забороняє і регулює, засуджує і благословляє, карає і роздає нагороди. Чи є секс священним або стає огидним, цілковито залежить від того, як релігія визначає це. Ваш сексуальний партнер, сімейний стан, колір вашої шкіри і ваша релігія або каста – це все чинники, які можуть привести до порятунку або загибелі. Автор ґрунтовно розглядає низку питань щодо взаємовідносин між сексом і релігією. Серед них: проблема допустимості чи заборони статевих стосунків за межами шлюбу; ставлення різних релігій до дозволу священикам займатися сексом, до гомосексуальних статевих стосунків і сексу між представниками різних рас, до сексуального самозадоволення тощо.

Книжка, що становить захоплююче дослідження звичаїв, ритуалів і правил, стане у пригоді всім, хто цікавиться питаннями культури, релігії, а також статі та сексуальності.

Ютуб канал диктора


Подякувати диктору за озвучку:
PayPal: moskalenko1976@gmail.com
Приват: 5363542018454976

Даг Ейстейн Ендшьо - Секс та релігія. Від балу цноти до благословенної гомосексуальності
Рейтинг: 4.5 (76 голосів)

redvid esle

Слухати аудіокнигу Секс та релігія онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
6 відгуків:
Написати
  1. Гість Тетяна
    0
    Озвучування прекрасне.
    Але книга нудна.
    Я послухала лише 20 хвилин.
  2. Dmi
    0
    Сухі факти з різних релігій, ніяких роздумів і філософських висновків автора. Нудновато...
  3. В
    0
    А мені, навпаки, сподобалось. Не завжди подобається, коли автори нав'язують свою думку/інтерпретацію матеріалу - іноді це наштовхує на міркування, а іноді прям дратує. Для мене книжка достатньо хороша, якщо в ній добре представлені і систематизовані факти - а висновки з них я зможу зробити сама.
    1. Гість Сергій
      0
      Прекрасна річ! Згоден. ! Робота автора на межі накової і популярної.... Де ще можна було почути такий дослідницький ланцюг на таку тему?!...
  4. Denver
    2
    42 хвилини нудоти.
    Більше не витримав...
  5. Denis K
    4
    Написано сухо, але цікаво. Почерпнув з книги чимало цікавих фактів.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com