Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Стяжкіна Олена - Рокада: чотири нариси з історії Другої світової

Аудіокнига Рокада: чотири нариси з історії Другої світової - автор Олена Стяжкіна

Слухайте онлайн!
Рецензія:
"Рокада - це дороги у фронтовій смузі, які проходять паралельно лінії фронту. Рокади - це про забезпечення маневру й основу військових комунікацій; про підготовку наступу, підвіз зброї, вивезення поранених, про потенцію посилення, про зв’язок.
Моя книжка - також про рокади. Про можливість та необхідність українського "маневру" й посилення комунікацій між істориками, філософами, соціальними антропологами, про "режим видимості", який формується й відкривається зі зміною методологічної оптики, включенням подій в Україні у європейський контекст, поверненням суб’єктності тим спільнотам і групам, які були або "привласнені" "чужими" історичними наративами або "розчинені" у широких узагальненнях", – пише у передмові до видання авторка, докторка історичних наук, старша наукова співробітниця Інституту історії України Національної академії наук Олена Стяжкіна.
Стяжкіна Олена - Рокада: чотири нариси з історії Другої світової
Рейтинг: 4.5 (28 голосів)

redvid esle

Слухати аудіокнигу Рокада: чотири нариси з історії Другої світової онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Олекса
    0
    Для дослідників Української історії та роздумів про вплив радянського її періоду на розвиток націй і народів на її теренах дуже детальний аналіз з конкретними прикладами. частину матеріалів варто включити в програму історії і навчальних закладах. А для перевиховування українців типу "какая разница" краще аудіолекцій годі шукати. Дякую за працю авторові і дикторові за толкове озвучення.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com