Аудіокнига Щоденник моєї секретарки - автор Брати Капранови

Слухайте онлайн
Брати Капранови - Щоденник моєї секретарки
Рейтинг:
(107 голосів)
4.5
Рецензія    15   83 395
"Про що цей роман? Це спроба глянути очима нормальної, чистої людини на життя українського вищого світу. Існують люди, які щиро вважають, що визначають долю країни – зазвичай вони не публічні, бо великі гроші люблять тишу... Але у цих людей є дружини, коханки, утриманки, дочки – саме вони виблискують на ґламурних вечірках, ведуть шоу на ТБ, стають героїнями таблоїдів. Це їхні сини та племінники розсікають вулицями на дорогих тачках і крутять романи з моделями." Брати Капранови

Підтримай автора, придбавши книгу: https://book-ye.com.ua/authors/brati-kapranovi

redvid esle

Слухати аудіокнигу Щоденник моєї секретарки онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
15 відгуків:
  1. Гість Світлана
    Давно знайома з творами братів Капранових. Всі справили дуже хороше враження. Ця не стала винятком. Шкода, не вказано ім'я читця. Дуже приємно слухати.
    1. Гість Віталій
      скоріше за все читають самі Автори Дмитро та Віталій Капранови
  2. Серго
    Гарно ! Сподобалось!
  3. Гість Галина
    Сучасно, грамотно, креативно, цікаво. Дякую. Дуже сподобалося
  4. Гість Тетяна
    Неприємно. Чекала-чекала суті - та й не дочекалася. Ілюстрація комплексу меншовартості. Ні, хлопці, вибачайте, не читатиму вас.
  5. Гість Катерина
    Дуже цікаво було слухати. І дуже добре начитано диктором.
  6. Гість Олена
    Така цікава книжка, неможливо було відірватися!) Як я шкодую, що не познайомилась з творчістю братів Капранових раніше! Це так цікаво - реалії життя України!
  7. Ксеня
    Сподобалось! Вашим текстом : Птздець!!!
  8. Юрко
    Гарний цікавий твір. Хороша начитка
  9. Гість Віталій
    Круто, закінчився якось ніби обрубано, але можливо це такий задум
  10. Сергій Бойчук
    Ознакою зрілості будь-якої національної літератури є присутність професійного високохудожнього pulp fiction. У нашій - це, зокрема, брати Капранови.
  11. Ганна
    Чудово, прослухала на одному диханні!!!!!
  12. Гість Юрій
    Сюжет наче накатана колія: особисте на тлі суспільного. Але комфортна капранівська проза з її несподіваними віражами не дає відчувати себе буденно з цією книгою у руках. Цікаво знаходитися всередині тих подій і водночас ретроспективно споглядати на загальний план і себе на ньому, відчуваючи себе при цьому, як та відбита й загублена мавпа з прес-пап'є...
    P.s. Я був секретарем виборчої дільниці від Ющенка на 104-му виборчому окрузі. Скільки було сподівань і скільки довелося здолати!.. Тепер ми незламні.
  13. Sherry
    Книжка цікава. Читець поки що найкращий з українських, яких я постійно слухаю останні два роки! Наче фільм подивилась. Рекомендую. І пішла шукати ще такого )
  14. Телесик
    Дуже вдатне читання! Прикро, що читець залишився безіменним, нема кому скласти подяку. Хотілося б послухати інші твори у цьому виконанні!
4read.ORG » Українська література » Брати Капранови - Щоденник моєї секретарки