Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Схіппер Мінеке - Голі чи покриті

Аудіокнига Голі чи покриті. Світова історія одягання та оголення - автор Мінеке Схіппер

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Хто зна, коли, де та за якої доби нашим предкам спало на думку покривати своє тіло. Вони приоздоблювали себе, щоб виглядати красивішими та могутнішими, аби маскувати недоліки, захищатися від холоду, спеки й поранень або ж приховувати власну срамоту. Ми ще й досі так робимо. Ця трохи провокативна книжка занурюватиме допитливого читача у невичерпну історію людства про його стурбованість власним тілом і певними його частинами у світлі публічного простору — від підв’язаного пеніса до накладних сідниць. Вона торкається примхливих меж нашого видимого тіла за різних епох, традицій, релігійних уподобань на розмаїтих прикладах оголеного і прихованого, стриманого і спокусливого, привабливого та скандального образу в очах сторонніх.
Подякувати диктору за озвучку:
PayPal: moskalenko1976@gmail.com
Приват: 5363542018454976
Схіппер Мінеке - Голі чи покриті
Рейтинг: 4.5 (58 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Голі чи покриті. Світова історія одягання та оголення онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. udi-udi
    9
    Трохи хаотична та не дуже добре структурована книга. Але гарно начитана. Міцна та непогана збірка інформації щодо табу та релігійних тонкощів в моді різних народів (в першу чергу в книзі мова звісно про мусульманські, іудейські та християнські звичаї).
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com