Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Белімова Тетяна - Вільний світ

Аудіокнига Вільний світ - автор Тетяна Белімова

Слухайте онлайн!
Рецензія:
У цьому романі немає другорядних героїв. Як не буває другорядних катастроф, другорядного щастя, другорядних життів... У центрі уваги - доля двох родин, з Києва та села Княжа Криниця. Цим людям судилося жити в непростий час. Їхніми очима ми бачимо Другу світову війну: кожен герой розповідає свою часточку Історії. Це роман-хроніка, роман-світлина, роман-щоденник і роман-спогад - безсторонній і водночас дуже особистий.
Белімова Тетяна - Вільний світ
Рейтинг: 4.5 (66 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Вільний світ онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
4 відгуки:
Написати
  1. Гість Валентина
    0
    Дякую авторці, прослухала на одному диханні. Я з Київа, як і весь мій рід. Багато чого з написаного перекликається з історією мого роду та історіями, які багато чула від інших людей про ті важкі часи для нашого народу.
  2. Людмила Оніщук
    0
    Люблю романи Тетяни Белімової, дякую,що можна прослухати безкоштовно. Гарно прочитано.
  3. Vikkityshenko
    1
    Прослухала роман з величезним задоволенням! Слухала, а сльози на очах. Як же він перекликається з нашим сьогоденням. Як і колись Україна і люди переживають страшні часи… війна…страждання і море людських сліз. росія забирайся геть з України!!!!
  4. Гість Наталія
    0
    Дякую за твір авторці. Дуже сумно за героїв твору і за наших українців, які перкжили ті страшні часи. Перемоги нам всім!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com