Аудіокнига Вільний світ - автор Тетяна Белімова

Слухайте онлайн
Белімова Тетяна - Вільний світ
Рейтинг:
(66 голосів)
4.5
Рецензія    4   748 067
У цьому романі немає другорядних героїв. Як не буває другорядних катастроф, другорядного щастя, другорядних життів... У центрі уваги - доля двох родин, з Києва та села Княжа Криниця. Цим людям судилося жити в непростий час. Їхніми очима ми бачимо Другу світову війну: кожен герой розповідає свою часточку Історії. Це роман-хроніка, роман-світлина, роман-щоденник і роман-спогад - безсторонній і водночас дуже особистий.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Вільний світ онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
4 відгуки:
  1. Гість Валентина
    Дякую авторці, прослухала на одному диханні. Я з Київа, як і весь мій рід. Багато чого з написаного перекликається з історією мого роду та історіями, які багато чула від інших людей про ті важкі часи для нашого народу.
  2. Людмила Оніщук
    Люблю романи Тетяни Белімової, дякую,що можна прослухати безкоштовно. Гарно прочитано.
  3. Vikkityshenko
    Прослухала роман з величезним задоволенням! Слухала, а сльози на очах. Як же він перекликається з нашим сьогоденням. Як і колись Україна і люди переживають страшні часи… війна…страждання і море людських сліз. росія забирайся геть з України!!!!
  4. Гість Наталія
    Дякую за твір авторці. Дуже сумно за героїв твору і за наших українців, які перкжили ті страшні часи. Перемоги нам всім!
4read.ORG » Українська література » Белімова Тетяна - Вільний світ