Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Жадан Сергій - Anarchy in the UKR

Аудіокнига Anarchy in the UKR - автор Сергій Жадан

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Задуманий як цикл подорожніх нарисів, присвячених місцям бойової слави Нестора Махна, твір став своєрідною сагою про ще одне втрачене - рокенрольне покоління, на чию долю випали тектонічні розломи геополітичних змін кінця ХХ - початку ХХІ століття. Слід зазначити, що відтоді його неодноразово перевидавали різними мовами й у різних країнах. Утім, пропонована книжка все ж є унікальною, адже її останній розділ щойно написаний: через десять років автор знову відвідує ті ж місця, проте цього разу атмосфера - як і в часи Нестора Івановича - просякнута війною. Коло замкнулося.

“Так сталося, що саме свобода - її потреба, її розуміння, її усвідомлення - робить нас усіх у нашій країні ворогами, примушує нас ненавидіти одне одного, більше того - примушує нас одне одного знищувати. Я зовсім не схильний впадати в дидактику й стверджувати, що ми виявилися до неї не готовими, що свободи виявилося забагато, що ми не здатні дати їй раду, що ми не в стані її контролювати. Свободи не буває забагато.”
Жадан Сергій - Anarchy in the UKR
Рейтинг: 4.4 (123 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Anarchy in the UKR онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Гість Сергій
    0
     В захваті!  Пишаюсь тим, що в Україні живуть і працюють такі митці, художники слова! І озвучка пречудова...! Тільки одне засмутило - російський мат! По фабулі ніби і потрібен, ніби і на місті, але всеж мат, ДА ЩЕ Й РОСІЙСЬКИЙ! Тягнути його в нашу славетну українську мову, думаю, не варто!  
    Я дуже люблю Харків!! ДУЖЕ!! Хоч вже давно мешкаю в столиці! Там пройшли найкращі мої роки! І опис Харковав, і бошки Дзержинського у метро, яку я застав... просто лікувальний бальзам! ДЯКУЮ АВТОРУ!! ДЯКУЮ ВАСИЛЕВІ МАНЬКУ! ХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ! СЛАВА УКРАЇНІ!
    1. Сагайдак Тарас
      8
      Сергій, 2005 рік який там в біса російський мат,- суто похмурий реалізм, порожнеча і абсолютний відчай.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com