Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Соколовський Олександр - Богун

Аудіокнига Богун - автор Олександр Соколовський

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Історичний роман О. Соколовського «Богун» вперше був надрукований 1931 року в підсовєтській Україні, у видавництві «ЛІМ». Відомо, що на вимогу видавництва автор мусив переробляти свій твір кілька разів. Це є безсумнівним доказом того, що ідейна концепція роману ніяк не вкладалася в рамки прописаного окупантом світогляду. Та навіть такі поступки не врятували автора — 1937 року Соколовському висунули звинувачення в тому, що нібито 1932 року він увійшов до складу антирадянської есерівської організації, а 1936 року був перевербований в антирадянську українську націоналістичну організацію і очолив терористичну групу, яка ставила за мету насильницьке повалення Радянської влади в Україні.

Соколовського засудили до страти виїзною сесією Військової колегії Верховного Суду СРСР 22 серпня 1938 року і того ж дня він був розстріляний…

«Богун» - історичний роман з часів Хмельниччини. Головну увагу письменник звертає на прославленого полковника Івана Богуна, його дії, військові операції та особисте життя.
Соколовський Олександр - Богун
Рейтинг: 4.5 (86 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Богун онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
6 відгуків:
Написати
  1. Софійкаukrain
    0
    Гарна озвучка! request  recourse  

    1. Софійкаukrain
      0
      Мені сподобалося! ставлю 5 зірок
  2. Гість Тетяна
    0
    Чудова книга. Слухала з величезним задоволенням.Так яскраво описано  ті давні і страшні часи боротьби,виживання.Особливо зараз ця тема дуже близька.Іван Богун -унікальна,надзвичайна особистість.
  3. Микола
    0
    Чудовий сайт! Прослуханих книг більше десятка. Чудовий підбір по жанрах. Останнім часом мабуть не тільки в мене появилась проблема: часто відключається інтернет або електроенергія. В звязку з такими проблемами думаю не тільки в мене питання: Чи можна і як скачати книгу на андроїд чи ноутбук!? При появі проблем з інетом і напругою ми б їх обходили слухаючи книхи з своїх джерел. Мій тел. 095 507 60 21 Прошу розяснити та допомогти бо таких функцій на сайті не знайду.

    Чудовий сайт! Жаль не можна скачувати вибрані книги. А часті відключення інету і ел.енергії не дають змоги прослухати з сайту.
  4. Микола
    0
    Щось перехвалив я Ваш сайт. Вже і авторизуватись не можу....  "Помилка авторизації
    Увага, вхід на сайт не був виконаний. Можливо, Ви ввели невірне ім'я користувача чи пароль." Перевірив не раз заповнюю все правильно. А ввійти не можу. Слухати продовжую коли є світло та ще й співпадає з наявним інтернетом. Це справді буває рідко. Тому можливо хто пожаліє перніонера і підкаже як же скачати аудіокнигу на ноут чи андроїд!? Безмежно був би вдячний...
    1. Lys Mykyta
      0
      Пан Микола, напевно що, неможливо скачувати ці книги.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com