Аудіокнига Черчілль. Біографія - автор Себастіан Гаффнер

Слухайте онлайн
Себастіан Гаффнер - Черчілль. Біографія
Рейтинг:
(63 голоси)
4.5
Рецензія    4   59 580
Себастіан Гаффнер - псевдонім знаного німецького журналіста, письменника, публіциста та історика Раймунда Претцеля, найвідомішого за книжками "Вінстон Черчілль", "Зраджена революція", "Самогубство Німецького Райху", " Гітлер. Примітки до біографії".

Попри те, що Гаффнер у своїх працях зосереджується переважно на темі новітньої історії Німеччини, зокрема Німецького Райху (1871-1945) він, усе ж, ніяк не міг оминути постаті сера Вінстона Черчілля, прем'єр-міністра Великобританії часів Другої світової війни. Неординарна особистість і харизматичний політик, заслуги якого у переломі ходу війни і подальшій перемозі союзницьких сил над країнами Осі важко, а то й неможливо, переоцінити, Вінстон Черчілль і досі викликає жвавий інтерес, а подробиці його життя і становлення політичної кар'єри можуть слугувати добрим прикладом людини, яка навіть на найвищих щаблях влади і у найважчі часи не зрадила ні своєї країни, ні себе, ні своїх ідеалів, що є надзвичайною рідкістю для великої політики, особливо якщо перебувати на вістрі доленосних подій, що змінюють хід світової історії.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Черчілль. Біографія онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
4 відгуки:
  1. Віталій Степанович
    Чудова книга про надзвичайно цікаву та неординарну посать + гарна українська озвучка. На жаль, українського конвенту не так багато як хотілося б, тому маємо над цим працювати)
  2. Віталій Степанович
    Чудова книга про надзвичайно цікаву та неординарну постать + гарна українська озвучка. На жаль, українського контенту не так багато як хотілося б, тому маємо над цим працювати)
  3. Неля Володимирівна
    Дякую. Цікава ініормація, дуже файно начитано! Рекомендую!!!
  4. Наталія
    Мисливець, що любить тварин.
4read.ORG » Світова література » Себастіан Гаффнер - Черчілль. Біографія