Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Себастіан Гаффнер - Черчілль. Біографія

Аудіокнига Черчілль. Біографія - автор Себастіан Гаффнер

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Себастіан Гаффнер - псевдонім знаного німецького журналіста, письменника, публіциста та історика Раймунда Претцеля, найвідомішого за книжками "Вінстон Черчілль", "Зраджена революція", "Самогубство Німецького Райху", " Гітлер. Примітки до біографії".

Попри те, що Гаффнер у своїх працях зосереджується переважно на темі новітньої історії Німеччини, зокрема Німецького Райху (1871-1945) він, усе ж, ніяк не міг оминути постаті сера Вінстона Черчілля, прем'єр-міністра Великобританії часів Другої світової війни. Неординарна особистість і харизматичний політик, заслуги якого у переломі ходу війни і подальшій перемозі союзницьких сил над країнами Осі важко, а то й неможливо, переоцінити, Вінстон Черчілль і досі викликає жвавий інтерес, а подробиці його життя і становлення політичної кар'єри можуть слугувати добрим прикладом людини, яка навіть на найвищих щаблях влади і у найважчі часи не зрадила ні своєї країни, ні себе, ні своїх ідеалів, що є надзвичайною рідкістю для великої політики, особливо якщо перебувати на вістрі доленосних подій, що змінюють хід світової історії.
Себастіан Гаффнер - Черчілль. Біографія
Рейтинг: 4.5 (61 голос)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Черчілль. Біографія онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Віталій Степанович
    0
    Чудова книга про надзвичайно цікаву та неординарну посать + гарна українська озвучка. На жаль, українського конвенту не так багато як хотілося б, тому маємо над цим працювати)
  2. Віталій Степанович
    2
    Чудова книга про надзвичайно цікаву та неординарну постать + гарна українська озвучка. На жаль, українського контенту не так багато як хотілося б, тому маємо над цим працювати)
  3. Неля Володимирівна
    0
    Дякую. Цікава ініормація, дуже файно начитано! Рекомендую!!!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com