Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Пілецький Вітольд - Рапорт Вітольда

Аудіокнига Рапорт Вітольда - автор Вітольд Пілецький

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Чи могла людина добровільно піти в концентраційний табір смерті Аушвіц Біркенау, аби зібрати інформацію та організувати там польський рух опору, успішно виконати завдання і втекти звідти? Чи могла ця людина бути одним з учасників Варшавського повстання, пережити німецьке ув’язнення, з патріотичних переконань відмовитись від порятунку еміграцією, зрештою, бути заарештованою польською комуністичною поліцією за звинуваченням у шпигунстві і розстріляною у 1948 році? Так, могла. І ця людина – Вітольд Пілецький.

Драматичнішою за його біографію може бути тільки оповідь від першої особи. Ось вона…
Пілецький Вітольд - Рапорт Вітольда
Рейтинг: 4.5 (33 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Рапорт Вітольда онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Валерія Ш.
    0
    "Люди, що в комфорті живуть на землі, якщо прикладуть мінімум зусиль і прочитають це, - поєднаються хоча б подумки з нашим психічним станом людей на межі життя і димоходу крематоріїв". Цей рапорт з Освенцима обов'язково треба послухати, прочитати! (Олексій Богданович lol
  2. musuk12
    2
    Захоплююча книжка (хоч і описано жахіття), прочитано якісно. Але мінімум з 15 разів відбуються повторення
  3. Гість юРІЙ
    0
    Добровільне життя-самозречення, добровільне житя за межею всіх людських пойнять попри інстинкту самозбереження і численні перестороги. Можна було після всього звершеного почесно піти, але загинув. Поляк вижив при німцях і загинув при поляках...Теперішня війна московії проти України вкотре доводить праврту Дарвіна і Фромма. Знелюднілі виродки знищують собі подібних.
    Книга страшна і повчальна. Згадується фільм *Син Саула* (2015)

    Велика дяка всім, хто так розлого висвітлив, доповнив, озвучи і не дав канути у небуття такому (і слів не підібрати) кричущому твору.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com