Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Толкін Джон Роналд Руел - Гобіт, або Туди і звідти

Аудіокнига Гобіт, або Туди і звідти - автор Джон Роналд Руел Толкін

Слухайте онлайн!
Рецензія:
"Гобіт, або Туди і звідти"- роман-казка англійського письменника Джона Роналда Руела Толкіна. Вперше опублікований 1937 року, із часом став класикою дитячої літератури. В основі сюжету - подорож гобіта Більбо Торбина, чарівника Ґандальфа та тринадцятьох гномів на чолі з Торіном Дубощитом. Їхній шлях лежить до Самотньої Гори, де дракон Смоґ стереже захоплені ним гномівські скарби.
"Гобіт" - перший опублікований твір Толкіна, дія якого відбувається у світі Середзем'я. Книга отримала схвальні відгуки критиків і мала попит у читачів, що спонукало видавця просити автора про продовження. 1937 року Толкін узявся за написання нової історії про гобітів. Підсумком роботи став роман "Володар Перснів".

Це історія надзвичайної пригоди, яку втнула ватага гномів, узявшись відшукати своє золото, яке загарбав колись дракон. Мимохіть учасником цієї ризикованої справи став Бiльбо Торбин, любитель комфорту і зовсім не амбітний гобiт, котрий, на власний подив, виявив неабияку винахідливість і вправність у ролі зломщика. Сутички з тролями, гоблінами, ельфами та гігантськими павуками, бесіда з драконом, Смоґом Страхітливим, і навіть присутність на Битві П'ятьох Воїнств - ось лише деякі пригоди, що їх судилося пережити Більбо. Але траплялись і світлі моменти: щира дружба, смачне частування, сміх та пісні.

Увага!
Твір вилучено за запитом правовласників!
Толкін Джон Роналд Руел - Гобіт, або Туди і звідти
Рейтинг: 4.5 (42 голоси)

redvid esle

Слухати аудіокнигу Гобіт, або Туди і звідти онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
7 відгуків:
Написати
  1. міша
    0
    супер книга тільки паузи
  2. серафіма
    0
    читання не дуже, новачок. а так книжку люблю. голос в того хто читав хороший)
  3. Торін
    0
    Позіхання , ах як я хочу спати , але мені то всерівно - читачка - стомлена, емоцій - нуль, ще й нежить. Ніби її заставили читати. Знову позіхання ... виправлення слів , з повторенням, які з першого разу прочитати не може. Те , що листи перегортає то супер. Молодець , що дочитала. Дяку.
  4. Уляна
    0
    Шановна пані Олена
    Я щиро зраділа зустрівши українськиц варіант хоббіта але у вашому виконанню це жахливо..ви то позіхаєте то ...одноманіття ...не ваше це діло озвучка
  5. Lucky Vi
    0
    Дуже цікаво я слухала коли була мала але трошки можна було постаратися трішки зовсім але краще не читати якщо не хочеться гаразд бо я переслухала багато
  6. Гість Леся
    0
    Просто неповага якась -оце постійне позіхання-ще такої начитки ніде не чула. Прослухала 2 розділи і не стала слухати далі.Хоча голос приємно слухати.
  7. Гість Катерина
    0
    Повністю підтримую коментарі нижче. Мені, як фанату світу Середземномор'я дуже образливо чути таке байдуже читання тексту. Я б і то краще начитала, їй богу((
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com