Аудіокнига Про мишей і людей - автор Джон Стейнбек

Слухайте онлайн
Стейнбек Джон - Про мишей і людей (вистава)
Рейтинг:
(34 голоси)
4.5
Рецензія    3   11 302
Написана далекого 1937 року, повість Джона Стейнбека «Про мишей і людей» неодноразово ставилася на сцені й екранізувалася, хоч водночас і чимало разів заборонялася через буцімто образливу лексику. І сьогодні ця чудова повість незмінно лишається в рейтингу світових бестселерів.

Велика Депресія. Двоє волоцюг прийшли працювати на ранчо в Каліфорнії для того, щоб здійснити свою просту мрію: заробити грошей і мати свій власний клаптик землі, а на ньому власне господарство. Але шлях до мрії, як часто буває, важкий та тернистий. І часто всього одна безглузда випадковість може все перекреслити.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Про мишей і людей онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
3 відгуки:
  1. Пані Юля
    Боже , яка насолода)))). Ти просто купаєшся в цих улюблених голосах ))). Та ще й прекрасна українська мова)))). Я , ніби , присутня в залі!
    Подяка до неба вашому сайту)
  2. Мене звуть Любов.
    Чомусь так боляче ... Сто років минуло, а проблеми ті ж самі - порядність, щирість, людяність .. Такі рідкі гості в людському суспільстві ... Дуже вам вдячна !
  3. Серж Клачук
    Один з кращих творів Стейнбека. Пронизлива історія! Дякую видатним українським акторам та режиссеру за таку дивовижну виставу!
4read.ORG » Світова література » Стейнбек Джон - Про мишей і людей (вистава)