Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Стейнбек Джон - Про мишей і людей (вистава)

Аудіокнига Про мишей і людей - автор Джон Стейнбек

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Написана далекого 1937 року, повість Джона Стейнбека «Про мишей і людей» неодноразово ставилася на сцені й екранізувалася, хоч водночас і чимало разів заборонялася через буцімто образливу лексику. І сьогодні ця чудова повість незмінно лишається в рейтингу світових бестселерів.

Велика Депресія. Двоє волоцюг прийшли працювати на ранчо в Каліфорнії для того, щоб здійснити свою просту мрію: заробити грошей і мати свій власний клаптик землі, а на ньому власне господарство. Але шлях до мрії, як часто буває, важкий та тернистий. І часто всього одна безглузда випадковість може все перекреслити.
Стейнбек Джон - Про мишей і людей (вистава)
Рейтинг: 4.5 (34 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Про мишей і людей онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Пані Юля
    0
    Боже , яка насолода)))). Ти просто купаєшся в цих улюблених голосах ))). Та ще й прекрасна українська мова)))). Я , ніби , присутня в залі!
    Подяка до неба вашому сайту)
  2. Мене звуть Любов.
    0
    Чомусь так боляче ... Сто років минуло, а проблеми ті ж самі - порядність, щирість, людяність .. Такі рідкі гості в людському суспільстві ... Дуже вам вдячна !
  3. Серж Клачук
    92
    Один з кращих творів Стейнбека. Пронизлива історія! Дякую видатним українським акторам та режиссеру за таку дивовижну виставу!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com