Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Кочерга Іван - Свіччине весілля (вистава)

Аудіокнига Свіччине весілля - автор Іван Кочерга

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Драматичний твір українського письменника Івана Кочерги (1881-1952) "Свіччине весілля", створений на основі історично достовірного факту про заборону світити світло в Києві наприкінці 15 - на початку 16 століття.

Щоб віднайти коріння цього обряду, автор вдається до творчого домислу і ставить у центрі поеми постать Івана Свічки, який очолює боротьбу київських ремісників за світло. Інсценізує старовинний весільний ритуал: весілля Івана і Меланки змальовано на тлі боротьби київських цехів за свої права.
Кочерга Іван - Свіччине весілля (вистава)
Рейтинг: 4.5 (32 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Свіччине весілля онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Іванка
    0
    Дякую слухала з задоволенням 
  2. Віктория
    0
    Як то гарно, дякую вам
  3. Гість Надія
    0
    Дякую, що маю можливість доторкнутися до класики. Сьогодні 29-е листопада 2022р. 9 місяців відтоді, як ярусні напала на Україну. 9 місяців як наш народ не здається. Прослухала п’єсу — вона повністю перегукується із сьогоденням. Рекомендую до прослуховування усім, хто хоче зберегти свій національний стержень!

    Актори надзвичайні! Я ніби потрапила у середину театру і побачила костюми, обличчя,  сцену.Дякую за чудовий музичний супровід.  
     Я дякую усім. Здоров’я міцного!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com