Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Українка Леся - Кассандра

Аудіокнига Кассандра (Вистава) - автор Леся Українка

Слухайте онлайн!
Рецензія:
В основі твору – міф про доньку останнього царя Трої Пріама Кассандру. Бог Аполлон за обіцянку покохати його наділив дівчину пророчим даром. Коли ж та не дотримала свого слова, зробив так, що правдивим віщуванням Кассандри ніхто не вірив, її висміювали та вважали божевільною. Але передбачене здійснилося: загинула її родина та Троя, а вождь завойовників цар Агамемнон забрав дівчину собі як військовий трофей. Коли цар повернувся додому, його дружина підступно вбила його і Кассандру, пророцтво здійснилося.
Українка Леся - Кассандра
Рейтинг: 4.5 (26 голосів)

redvid esle


Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Кассандра (Вистава) онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
2 відгуки:
Написати
  1. Анжела
    0
    Чудова вистава , мені сподобалася lol Молодці мені навіть не прийшлося читати. Послухала та все👌😏 Дякую велике
  2. Гість Ірина
    0
    1. Дуже гарна радіовистава, чудове акторське виконання. Прекрасно передано геніальний твір Лесі Українки. Леся актуальна завжди, а в теперішній час - особливо. 
    Я вчора дивилася "Кассандру" у Львівсьвому театрі ім. Марії Заньковецької. Враження - ніяке. У цій поемі такі прекрасні діалоги, така глибина думок і почуттів...А на сцені все було якось так невиразно, розпливчасто, хоч і голосно, зі світлом, з декораціями... Напевно сучасні театри сильно втратили і акторську школу, і майстерність. Якби я не була знайома з цією поемою як з літературним твором, то , напевно, не зрозуміла б цю виставу зовсім.
    1. Прийшла додому і захотілося знайти в інтернеті радіопостановку, яку чула колись давно. І ось тут знайшла. Радіовистава прекрасна, просто супер. Дякую за розміщення.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com