Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Волков Олексій - День відбуття

Аудіокнига День відбуття - автор Олексій Волков

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Сергій, студент політеху, поєднує у собі два неординарних захоплення. Це боротьба самбо та дослідження карстових печер. Саме завдяки ним юнак потрапляє у халепу, з якої вийти неушкодженим, здається, неможливо. Тим паче, коли доля у такий момент несподівано дарує жінку, заради котрої готовий на все, а в підземному царстві на рубежі двох тисячоліть починають відбуватися речі, які нормальній людині навіть важко уявити…

У звичному для себе стилі відомий письменник-детективіст Олексій Волков від початку до кінця роману витримує неабияку напругу сюжету, а розв’язку важко передбачити до останніх сторінок.
Волков Олексій - День відбуття
Рейтинг: 4.5 (54 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу День відбуття онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
4 відгуки:
Написати
  1. Гість Ольга
    0
    Роман цікавий, незвичайний сюжет. Дякую автору і актору декламатору. 
  2. Тамара
    0
    Дякую письменнику та читцю. Але вважаю, що між частинами потрібно робити паузи, щоб не змішувати події.
  3. Гість Аліна
    0
    Сподобалося дуже! 13 год. читання пролетіло на одному подиху. Так глибоко і тонко передаються відчуття, відчуття темноти, холоду, болю, я відчула ніби в дійсності сама це проходила, я жила у кожному із героїв , міняючи образи. Все в міру, правдиво, дуже захопливо і хвилююче. Дякую, Олексію, Ви - талант!!! А також хочу сказати, що аудіокниги так неперевершено може читати лише Василь Манько. Добре, що вибрали саме його для читання! Добра всім вам, натхнення і здоров я
  4. Гість Лариса
    0
    Дуже багато "води". Спочатку цікаво, події розвиваються....потім довге блукання і якийсь занудний кінець. Що авторка хотіла сказати.....?

    Додаток до попереднього коментаря. Перепрошую, не авторка, а автор. 😊
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com