Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Волков Олексій - Вовчий місяць

Аудіокнига Вовчий місяць - автор Олексій Волков

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Герой роману «Вовчий місяць», колишній вчитель історії, під Новий рік в глушині українських лісів відкопує унікальну знахідку. В цей же час один з найвпливовіших магнатів Південної Америки таємно вирушає в Україну, де на момент його приїзду скоєно кривавий резонансний злочин – масовий розстріл людей. Не пов’язані, на перший погляд, між собою події стають основою карколомного сюжету, де головний герой змушений протистояти цілому світу. Проти нього безжальна корумпована система, готова в будь-який момент знищити непокірну людину, яка, ніби скалка на гладенькій дошці, заважає усім. Чи можливо перемогти в такій ситуації?
Волков Олексій - Вовчий місяць
Рейтинг: 4.5 (83 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Вовчий місяць онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
8 відгуків:
Написати
  1. Kitrock
    1
    Олексій Волков, як завжди, неперевершений в закручуванності сюжетних ліній. Книжка бомбезна, як детективна історія і не менш бомбезна з роздумами про нас, українців, та про нашу державу. Оцінка 12.
  2. Гість Володимир
    0
    Дякую  з Бургос 
    1. v Pro
      0
      Привіт з Мадриду. 
  3. v Pro
    0
    Гарний роман. Дякую автору і читачу. 
  4. Яковин Наталія
    0
    Роман цікавий, примушує задуматися! Але мені не подобаються фатальні думки автора. Виходить, що ми найгірші, навіть аргентинські мафіозі кращі - подядніші, чи що!!! Зі всієї країни тільки один порядний і принциповий, якого хочуть "звабити". Автор - фаталіст😥
  5. Ігор
    0
    Дуже сумна оповідь, таке враження що Україна клоака світу. Дуже шкода що в автора така думка про співвітчизників та рідну країну.
  6. Гість Larisa
    0
    Дякую!Чудовий роман, який читко говорить, що треба думати, кого обираєш та саджаєш у владні крісла. Якщо у нас під час війни відправляють за грати бойових генералів, то що можно сказати про долю колишнього вчителя?
  7. Гість Dima
    0
    Дякую за працю

    ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com