Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Кокотюха Андрій - Різник з Городоцької

Аудіокнига Різник з Городоцької - автор Андрій Кокотюха

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Львів, 1913 рік. Напередодні Різдва жорстоко вбито кількох дівчат легкої поведінки. Газети дали невловимому вбивці прізвисько - Різник із Городоцької. Але кримінальна хроніка та інші сенсації більше не цікавлять уже відомого читачеві львівського адвоката Клима Кошового. У нього життя налагоджується: він має адвокатську практику, заможну клієнтуру, повагу в суспільстві й наречену - відому акторку театру і кіно. Та захищати хворого юнака, якого підозрюють у жорстоких вбивствах, Кошовий усе ж таки погоджується. Програти він не може, а перемога - це додаткова й гучна реклама. Але щойно невинний виходить на волю, на Клима починається справжнє полювання. Щоб урятувати своє життя, йому треба якнайшвидше знайти Різника. Так починаються пошуки, котрі приводять Кошового та його друга Йозефа Шацького в стіни психіатричної лікарні, відкривають світ львівських повій і таємниці хворих душ. Клим не знає, як Різник змінить його життя. І тим більше не уявляє, що ця справа підніме завісу над однією з таємниць впливової красуні Магди Богданович.
Кокотюха Андрій - Різник з Городоцької
Рейтинг: 4.5 (102 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Різник з Городоцької онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
7 відгуків:
Написати
  1. Тушті
    0
    ДЯКУЮ! Дуже сподобалося. 
  2. Аліна
    0
    Особисто вважаю Андрія Кокотюху надбанням нашого часу.
    Максимально плодовитий та креативний письменник, який не тільки встигає творити у різних жанрах, так ще й створювати всесвіти із своїми персонажами, колоритом, історією і таємницями. 
    Книжки про Клима Кошового є одним із таких добре взнаваних лорів письменника. 
    Їх можна читати у будь якому порядку, бо кожна історія унікальна.
    Проте, щоб створити вірну уяву, розуміти звідки беруться інші персонажі, які часом переходять з однієї пригоди до іншої, та щоб повністю зануритись у світ початку 20 століття, я все ж рекомендую подивитися інформацію по циклу, та починати з початку.
    Для всіх поціновувачів романів, детективних історій та ретроспектив ці книжки стовідсотково стануть гарними друзями в повсякденному житті. Окремо хочу відмітити абсолютно чудову постанову від майстрів своєї справи і шикарну озвучку, де голоси багатьох персонажів знайомі український аудиторіі з дитинства. 





    1. Аліна
      8
      Цей коментар написала я, а потім подумала, що чи не зареєструватись тут офіційно?) Буду рада, якщо комусь цей відгук буде корисним. 
  3. Гість Ольга
    0
    Хотілось послухати оригінальний текст автора. А тут на тобі... Не рада
    1. Anna
      0
      А в постановці не орігінальний текст?
  4. Гість Ніна
    0
    ДЯКУЮ за аудіоспектаклі українською мовою! Чудові твори українського майстра ожили завдяки нашим неперевершеним акторам. З великим задоволенням слухаю ці твори і насолоджуюся. Ще раз - ДЯКУЮ!
  5. Пані Юля
    35
    Таке враження , ніби твір дуже сильно обрізали
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com