Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Поттер Беатрікс - Кравець із Глостера

Аудіокнига Кравець із Глостера - автор Беатрікс Поттер

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Елен Беатрікс Поттер - популярна англійська дитяча письменниця й талановита художниця. Завжди любила малювати, а ще любила тварин і без кінця малювала саме їх. У її малюнках пухнасті звірятка мали імена, модно одягалися, одружувалися, мали дітей... Так поступово складався неповторний стиль прекрасної художниці. Пізніше Поттер почала писати про своїх вихованців дивовижні історії. Її чарівні казки про звірят, милі та добрі, з чудовими малюнками, люблять діти і дорослі у всьому світі, їх перекладено 35 мовами.

Кравець із Глостера - це історія про бідного кравця, який однією дуже холодною і важкою зимою намагається вижити в своїй крижаній майстерні. Він не сидить без роботи, у нього є замовлення від мера Глостера у якого скоро весілля. І все було б добре, якби кравець не був хворий, його долає втома, а їжі зовсім не залишилося. Але до великої радості, у нього в комоді живе сімейство добрих мишей, у яких цілих два завдання. Перша ухилятися від хитрого кота, а друга допомогти бідному кравцю виконати замовлення вчасно.
Поттер Беатрікс - Кравець із Глостера
Рейтинг: 4.5 (33 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Кравець із Глостера онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
Відгуків поки немає. Стань першим!
Написати
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com