Аудіокнига 11.22.63 - автор Стівен Кінг

Слухайте онлайн
Стівен Кінг - 11.22.63
Рейтинг:
(294 голоси)
4.5
Рецензія    65   270 519
«11/22/63» — науково-фантастичний роман бестселер Стівена Кінга.

35-річний Джейк Еппінг, що викладає англійську мову в школі Лісбон Фоллс, штату Мен, підробляє, займаючись з дорослими. До Джейка потрапляє есе одного з учнів - жахлива, несамовита історія, написана від першої особи, про ніч, що сталася п'ятдесят років тому, коли батько Гаррі Даннінга, прийшовши додому, молотком убив його матір, брата і сестру. Незабаром після цього друг Джейка, Ел, що управляє місцевою закусочною, відкриває йому секрет: в його коморі знаходяться двері в 1958 рік. Він вирушає з Джейком у божевільну, але здійсниму місію, мета якої запобігти замаху на Кенеді. З цього часу для Джейка починається нове життя під ім'ям Джорджа Емберсона у його новому світі з Елвісом і президентом Кенеді, з неспокійним одинаком Лі Харві Освальдом та іншими.

Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 4441114402241465
Приват: 4149629331711077

redvid esle

Слухати аудіокнигу 11.22.63 онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
65 відгуків:
  1. Гість Іван
    Гарно озвучено. Дуже вдячний за вашу клопітку працю. 
  2. Mo
    Чудова, якісна озвучка, велике дякую. Не люблю Кінга, але слухати Євгена - одне задоволення. Дуже чекаю на нові книжки з українською озвучкою від нього. 
    1. Luarvick
      Диктор
      Мерсі б'єн.
      Я сам Кінга не дуже люблю, єсічесно Але тут переклад підкупив, багато красивих слів, які вперше зустрічаю
  3. Google
    Дуже круто!👍👍👍🇺🇦🇺🇦🇺🇦
    Дякую за якісний український переклад!
  4. Гість Ірина
    Ох, як цікаво слухати яскравий голос Євгена... перед очима промайнуло дуже багато барвистих картинок з книги Кінга. Успіху вам! Чекатиму нових книг.
    1. Luarvick
      Диктор
      Дякую. Нові книжки, звісно, будуть
  5. Гість Дмитро
    Дуже вдячний за  переклад!!!
  6. Уршуля Мустерман
    Євгене, захоплена вашим голосом! Мені дуже не часто буває комфортно слухати аудіокниги, бо далеко не всі голоси сприймаю. 
    Озвучено ідеально:) Уклінно вам дякую! 
    1. Luarvick
      Диктор
      Дякую, приємно :)
      * потупив очі й колупає пічку [насправді – ніт]
  7. Мо
    Нарешті дослухала книгу. Десь починаючи з другої третини автор починає розтягувати, наче і додає цікавих та/чи емоційних історій, але загалом починаєш розуміти, що кінцівка ще не скоро, і на головне питання відповідь дадуть через ну дуже багато годин. Загалом описано добре, у персонажів віриш, у мотивацію головного героя - більш-менш, а опірність минулого з якогось момента починає здаватися просто штучними палицями у колесах головного героя, бо щось те минуле опираться слабко та якось ніяк. Загалом враження від книги - десь на 46 зі 100. Знову ж-таки, дякую Євгенові, завдяки Вам я змогла дослухати до кінця. Якби читала паперову - скоріш за все закинула б.
  8. Гість Сергій
    Схоже, "дідусь" Кінг давно усвідомив, що гроші можна заробляти не лише на книжках, а ще й на їх екранізації. Вся книга виглядає максимально адаптованою для подальшої появи у вигляді серіалу. Багато діалогів, купа пояснень і подробиць. Завдяки голосу Євгена складається враження, що Нетфлікс транслює цей серіал тобі просто в голову.
  9. Вадім
    Озвучка суперова. І книга теж. 
    Дякую. 
  10. Гість Василь
    Мені дуже сподобалося !
  11. Сергій Токар
    Авжеж існують непорушні речі, як то голос  або ж  вдача читця, тут нічого не вдієш-маєш або прийняти це, або пройти мимо цього. Та нехтування автором правил ортоепії мови, якою він орудує неабияк знецінює цілу справу .
    1. Luarvick
      Диктор
      Дякую за посилання, обов'язково прослухаю.
  12. Михайло Гейченко, 62 роки
    Мені дуже сподобалось. Я навіть не уявляв, наскільки гарно може звучати американський твір українською мовою. Деякі розділи я читав російською (моя електронна книжка не підтримує український формат). А в уяві були образи створені чудовим виконавцем ЄВГЕНОМ ПЕРЕПЕЛИЦЕЮ. Щиро дякую
  13. Ростислав.
    Нарешті. Круто. Тре більше. Дякую!!!
  14. Юля
    Неперевершена озвучка,браво,дякую!!!!
  15. Гість Ігор
    Респект Євгене, чудова робота. Вдячний.
  16. Олена
    Чудово, неймовiрно, захоплююче!!!! Слухала з задоволенням. Дякую!
  17. Гість Надія
    Мені дуже сподобалося слухати якісну озвучку!!! Євгене, дякую за роботу! Успіхів Вам в клопіткій роботі...
  18. Олег
    Супер цікава книжка і якісне дублювання. Готовий навіть оплачувати книги Кінга добуванням Євгена ;)
  19. Гість Юрій
    Гарний переклад, чудова озвучка .дякую Євгене за вашу працю. Вас дуже цікаво слухати .
  20. Гість Марія
    Дякую за вашу роботи. Отримала масу задоволення від голосу, інтонацій та манери начитування. 
  21. Віталій
    Дійсно класна професійна озвучка, приємний голос, дуже сподобалося слухати👍🇺🇦. Можливо завдяки озвучці цей роман не поступається в своїй крутизні "Сяйву" чи "Бурі сторіччя", а в дечому навіть і перевершує. Доречі є серіал по мотивам цієї книги, сюжет в ньому трохи інший, але це і на краще. Кінг доречі теж брав участь у його створенні.
  22. Гість Тетяна
    Дякую вам за якісне прочитання!
    Дякую 💙💛
  23. pamplona navarra
    Женя , привіт.
    Задоволений , мабуть найкраще що довелося прослухати останнім часом.
    Дякую за музику )))
  24. Гість Ганна
    Сама книга від автора мені здалася непотрібно розтягнутою, не думаю що вона мені принесла багато користі. В цілому цікаво було на початку, а потім скидалася книга на дешевий роман. Озвучка ж українською чудова і дякую Євгенові за роботу.
  25. Неля Володимирівна
    Дякую. Слухаю з задоволенням!
  26. Kaleriia
    Дуже дякую вам, Євгене!! Прекрасна озвучка, титанічна праця
  27. Лілія  Мариняк
    Озвучення бездоганне. Щиро дякую, Євгене. Отримала величезне задоволення від чудової української мови. Твори Стіва Кінга не дуже люблю,але у вашому, Євгене, читанні зовсім інше сприйняття. Respect.

    Respect, respect, respect voicing.
  28. Гість Олександр
    Дуже радий, що натрапив на українську озвучку. Це моя улюблена книга. Слухав її і читав не один раз. Тільки на "руському язику". Із задоволення прослухаю її ще раз. Дякую вам за цю приємність. Як би то дійсно в перший раз)
  29. Гість Надія
    Неперевершений Стівен Кінг😍 Кожен його роман - це щось захоплююче та ідеально круте. Пробую себе в писемництві також і рівняюсь на нього. Обожнюю його❤ Озвучка просто ідеальна🥰 слухати цей голос - це одне задоволення. Слухаючи такий крутий роман таким прекрасним голосом, то моя уява ніби відносить мене туди, здається ніби я все то бачу своїми очами😊 До речі, я так звикла до голоса Євгена, що іншим що небудь не можу вже слухати😅
  30. Евгенія
    Розповідь цікава але українська дуже штучна не жива чути що з перекладачем
4read.ORG » Світова література » Стівен Кінг - 11.22.63