Аудіокнига Лісова пісня - автор Леся Українка

Слухайте онлайн
Українка Леся - Лісова пісня
Рейтинг:
(28 голосів)
4.7
Рецензія    3   10 263
Драма-феєрія навіяна казками, легендами та повір’ями почутими поетесою в дитинстві на Волині.

Події, описані у творі, відбуваються у старезному густому предковічному лісі. Тут мешкають молоді і старі лісові та водяні істоти. Серед них живе безтурботна лісова русалка — дівчина Мавка.

Але ось у ліс приходять люди. Це старий, поважний і дуже добрий дядько Лев та його небіж Лукаш — молодий хлопець, гарний, чорнобривий, стрункий. Мавка закохується в простого сільського хлопця, заради нього вона залишає озерний та лісовий світ і переходить жити до людей.

Тендітна та наївна дівчина не змогла жити в жорстокому та цинічному світі людей. Хлопець покинув Мавку, але вона залишилася відданою своєму коханню, хоча це й призвело до її загибелі...
Також на сайті Ви можете прослухати драму-феєрію «Лісова пісня» у виконанні Оксани Новікової і Володимира Кокотунова

redvid esle

Слухати аудіокнигу Лісова пісня онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
3 відгуки:
  1. Олексій
    Гарний голос, приємне читання. Поринув повністю у твір, ніби сам читав. прекрасно.
  2. Fish_eleven
    Моє перше знайомство з українською літературою у дорослому віці. Гадаю дуже вірний початок і сама аудіокнига дуже гарно записана, хочеться прислухатись і не пропустити ані слова. І сама історія цікава, така тонка, наївна, болюча. Проте на всі часи актуальна.
  3. Ярослава
    Ада Роговцева читає так, що я, учителька української літератури, яка цю драму прочитала десятки разів, слухаючи її в читанні Ади, розплакалася, як дитина. Дякую вам, Адо Миколаївно!
4read.ORG » Українська література » Українка Леся - Лісова пісня