Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Юрій Винничук - Весняні ігри в осінніх садах

Аудіокнига Весняні ігри в осінніх садах - автор Юрій Винничук

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Цей роман був, напевне, найскандальнішим переможцем конкурсу "Книга року ВВС" за всю його історію. За унікальну еротичність та відвертість твору автор у свій час накликав на себе цілий шквал пуританського обурення. Але це не просто відвертість, це – мистецьки написана щира росповідь головного героя, сповнена іронії та самоіронії, комедії та драми... Те що начитати цей роман погодився Народний артист України, лауреат Шевченківської премії Олексій Богданович – є справжнім подарунком для слухачів. Це той рідкісний випадок, коли в устах актора твір набуває нового звучання, коли мистецтво породжує мистецтво, коли майстерність автора примножується майстерністю виконавця. Ведучий актор столичного театру ім. Франка, улюбленець публіки О.Богданович не тільки неперевершено, як на нашу думку, втілив образ головного героя у всіх його протиріччях – розумного і цинічного, нахабного і доброго, розбещеного і в чомусь цнотливого, а й зумів створити власну версію цілої атмосфери роману.
Юрій Винничук - Весняні ігри в осінніх садах
Рейтинг: 4.5 (160 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Весняні ігри в осінніх садах онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
12 відгуків:
Написати
  1. Валерія Ш.
    0
    Це дуже соковито! Браво автору за відверту смачнючу іронію, браво Олексію Богдановичу за неперевершену подачу книги. Всім розкутим рекомендую скуштувати цей роман. Щиро дякую!  
  2. Олена
    0
    А чому після 12ої частини не відтворюється? :'(
    1. Admin
      Адмін 86
      Уже виправили
  3. Олег н
    0
    Прослухав на одному подиху. Просто неймовірно круто. 
  4. kursiv
    0
    Так, озвучка Богдановичем це таки супер!
  5. Гість Ірина
    0
    Текст начитаної чудово!
    Книга: малозрозуміле поєднання какафонії безлаберних відносин головного героя і іпостась Мар'яни. Написано гарно. По змісту нецілісно. 
    Про Мар'яну писала б окрему повість. Решту подій віднесла б до збірки: "я біг біг біг і прибіг до імунодефіциту" щось на кшталт.
  6. Гість Оксана
    0
    Шикарно написано, улюблений твір
  7. Гість батяр
    0
    Дуже нарцистично
  8. Гість Вікторія
    0
    Дивна книга, практично весь час слухала про походеньки головного героя, цим автор хоче показати стиль життя та краще зрозуміти пана Юрка, але це просто книга про блятсво вбране в  красиві слова.
    Місцями книга збуджує, місцями викликає відразу
    Без логічного завершення
    Дуже рекомендую послухати дівчатам 13-15 років , автор чудово описав чоловічий погляд на дівчат. 
    Кращої озвучки ще не чула !!!! Неймовірно 👍👍
  9. Ірина
    0
    Вперше відкрила для себе даний сайт саме романом "Весняні ігри...". "Пила", "їла" і з насолодою "смакувала" твір із-за рідної мови, професійного начитування (склалось враження, що Богданович сам отримує насолоду від прочитання)) і можливістю поміркувати... 
    Для мене, головний герой твору втілює в собі образ чоловіків із сильним типом статевої конституції. Це не є добре чи погано)), просто так є. Засмутило те, що складається враження, що всі жінки в реальному світі такі ж легковажні, як героїні цього роману. Але це не відповідає дійсності. Коли Мар'яна почала вести мову про суїцид, відразу подумала: або психічно хвора, або органічне ураження мозку. 
    Дякую, за літературну насолоду).
    1. Гість Віктор
      0
      Можливо Мар'яна таким чином просто хотіла зманіпулювати головним героєм?)

  10. Оскар
    0
    Херня повна!!! Послухав пару розділів по 5 хв
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com