Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Кожелянко Василь - Дефіляда в Москві

Аудіокнига Дефіляда в Москві - автор Василь Кожелянко

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Основою сюжету стала альтернативна історія про перемогу військ Вермахту і Української повстанської армії як найбільш боєздатної частини цих військ під час Другої світової війни. Червону армію відкинули за Урал, Гітлер і Бандера приймають парад на Червоній площі в Москві. По суті у художньому просторі книжки Україна постає геополітичною потугою, яка у Другій світовій війні здолала Росію і протистоїть Німеччині. Твір написано в гумористичному стилі. Його можна вважати похідним від фольклорно-анекдотичної традиції.
Кожелянко Василь - Дефіляда в Москві
Рейтинг: 4.8 (22 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Дефіляда в Москві онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Валентин Дубина
    0
    Так, історія цікава як життя. Царі, полководці ще там царьки та попихачі все то нарід неспокійний неситим оком на чуже накидає. От і вся їхня "звитяжна" історія то є історія жадібності. Дефіляда сподобалася, як і інші книги. Сам не раз думаю навіщо Богданові було приєднувати до себе ту Московію - засилати туди вчений люд: однак не вилюдніли та не позбавилися всіляких комплексів і настирливо борються з сіламі тьомнимі...
  2. Гість Юлія
    0
    П'ять зірок! Насміялась до сліз, хоча під час  деяких епізодів приходили думки, а якщо б було б, яки б.......  Рекомендую усім, не пожалкуєте. 
    1. Серж Клачук
      92
      Перемога Гітлера ні до чого гарного б не призвела. Бо то був не меньший кат України!
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com