Аудіокнига Степан Бандера: людина і міф - автор Галина Гордасевич

Слухайте онлайн
Гордасевич Галина - Степан Бандера: людина і міф
Рейтинг:
(44 голоси)
4.5
Рецензія    7   52 094
При написанні цієї книги авторка розраховувала на читача з Наддніпрянщини, який або нічого не знав про Організацію Українських Націоналістів та її провідників: Євгена Коновальця, Андрія Мельника і Степана Бандеру - або, навіть, гірше того, має абсолютно викривлене поняття про цих людей і тогочасні події.
Нам дається розповідь про тяжкий тернистий шлях людини, непохитної у переконаннях і боротьбі, вірної нації і Організації до останнього подиху. Тому дуже важливо, що, читаючи цю книгу, ми бачимо ту національну атмосферу, у якій виховувався і формувався Степан Бандера. Тут, власне, і Греко-Католицька церква, і «Пласт», а згодом - ОУН. Стає зрозумілим, чому люди в Організації були саме такі, яким був Степан (а їх було тисячі й тисячі), а не інакші. Письменниця Галина Гордасевич показує, на яких ідейно-моральних засадах виховувались молоді націоналісти, що утворили покоління, яким гордиться нація.

У додатках наведено документи з колишніх архівів гітлерівського райху, які професор Володимир Косик, українець із Парижа, опублікував у книжці «Націонал-соціялістська Німеччина й Україна».

redvid esle

Слухати аудіокнигу Степан Бандера: людина і міф онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
7 відгуків:
  1. Гість Ганна
    Я зі Східної України. І розумію,що радянська пропаганда все робила.щоб перевернути діяльність і ідеологію ОУН та УПА , а також Степана Бандери. З захватом прослухала книгу, декілька разів переключала глави, щоб все запам"ятати. Дякую.
    1. Віталій Бобко
      Такої країни як "Східна Україна" нема! Є Україна!
      Схоже, що це розділення придумали росіяни. І ви не усвідомлюєте цього! Ви зі сходу України! Запам'ятайте!
      Сьогодні, до речі, День Соборності України!
      22 січня 1919 року Українська та Західноукраїнська Народні республіки проголосили Акт злуки.
  2. Гість Сергій
    Дуже гарно написано і озвучено 👌 Особисто для мене нічого нового, багато читав, цікавився, бо з дитинства в сім’ї виховували любов до всього українського, велика вдячність вчителям особливо вчителю історії, який просто колись сказав: « читайте твори наших письменників не тільки ті що в програмі, беріть ширше…. А за комуняк……, прочитайте Ледокол Суворова .»
    Хотілось би , щоб наша молодь більше цікавилась правильними джерелами , а не носила « старые дедовские сапоги» і далі передавала їх наступним поколінням. Слава Україні 💪🇺🇦
    1. Віталій Бобко
      Героям Слава!
  3. Лео
    Як це можна скачати?
  4. Гість Лагно
    Яка жахлива дикція, багато слів та призвища неможна розібрати.
  5. Гість Світлана
    Цікаво, але важко слухати. Дикція(
4read.ORG » Українська література » Гордасевич Галина - Степан Бандера: людина і міф