Аудіокнига Проблема трьох тіл - автор Лю Цисінь

Слухайте онлайн
Лю Цисінь - Проблема трьох тіл
1
Рейтинг:
(3 голоси)
5
Рецензія    1   124
«Проблема трьох тіл» - перший роман трилогії китайського письменника Лю Цисіня «Пам'ять про минуле Землі».

У 1960-х людство зробило першу спробу зв'язатися з іншими цивілізаціями. Але ніхто не відповів. Через півстоліття вчений світ на Землі стрясає серія таємничих подій. У розпадах частинок на прискорювачах зникає будь-яка система, реліктове випромінювання пульсує, хаотично змінюючи температуру, а фото- і відеотехніка по всій планеті починає фіксувати дивний зворотний відлік. Немов напередодні Судного Дня сама фізика перестала існувати! Але що станеться, коли цей день настане? Хто прийде на Землю? Рятівник чи кат?

«Проблема трьох тіл» - це масштабна, колосальна, фундаментальна сучасна наукова фантастика, що відповідає всім вимогам нашого високотехнологічного і наукоємного часу.

Вона подібна до мозаїки, складеної з наукових теорій, китайської історії та філософії, а також роздумів про людську природу.
Автор порушує питання контакту з позаземною цивілізацією. Ким виявляться наші сусіди по галактиці? Друзями, готовими на співпрацю, чи бездушними загарбниками, які хочуть знищити людство і залишити планету за собою. Наскільки зміниться свідомість і настрій мас під впливом новини про швидке знайомство з інопланетянами?

Ютуб канал диктора


Подякувати диктору за озвучку:
Patreon: OrobchukAudiobook

redvid esle

Слухати аудіокнигу Проблема трьох тіл онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
1 відгук:
  1. ALX
    невже озвучили? шедевр) давайте всю трилогію.
4read.ORG » Світова література » Лю Цисінь - Проблема трьох тіл