Обручки з білого золота – вибір сучасних молодят

Як обирають ювелірні вироби? Все просто – дивимося те що нам до смаку і по кишені і робимо вдале придбання. А якщо це прикраса «на подарунок»? Тут складніше, бо треба враховувати і свої смакові уподобання і тієї людини, для якої призначений такий коштовний презент. А якщо це не просто прикраса, а символічний ювелірний виріб, носити який буде не одна людина а двоє? Тобто не просто прикраса, а парна коштовність, яка символізує вічне кохання, як обручка, наприклад. Тут взагалі складно зробити вибір, бо коштовність має подобатися і нареченій і нареченому. Добре що майстри золотих справ у своїх колекціях пропонують сотні варіантів і такий вибір дозволяє підібрати обручки до смаку і Йому і Їй. Крім того сучасна весільна мода дуже толерантна і дозволяє такі вольнощі як різні за дизайном та формою обручки у нареченого і нареченої. Але все рівно треба визначитися з металом та кольором і бюджетом.


Обручки з білого золота – вибір сучасних молодят

І як показує практика, і консультанти УкрЗолото це підтверджують, популярністю користуються обручки з білого золота бо вони мають дуже стильний і сучасний вигляд. Щодо ціни, то вона залежить від складності виконання, дизайну, ваги (кількості використаного металу) і декору. Адже обручка то не тільки про гладке кільце плоске чи з опуклими краями, то і про справжні шедеври, декоровані коштовними каменями, прикрашені діамантовим грануванням та гравіюванням.


Красиво, довговічно і безпечно

Ювелірні прикраси з білого золота, і обручки не виняток, мають кілька переваг. Отже біле золото – це метал, колір якого нагадує платину. Але як таке можливо, якщо класика золотого жанру – червоний відтінок. Вся справа у сплаві, який використовується на покритті. Родієве покриття – це саме той секрет, який і робить обручки з білого золота:

  • Стильними, сучасними, динамічними;
  • Зносостійкими;
  • Блискучими;
  • Безпечними.

Безперечно, стильність та динамізм визначається ще і дизайном. Але саме використання білого голда дозволяє створювати оригінальні обручки, які до смаку сучасним молодятам. Щодо зносостійкості, то так, високопробне золото саме по собі витривалий метал, а додавання родієвого покриття робіть його ще більш стійким до зовнішнього вплив. Ризик подряпати таку обручку мінімально-нульовий.



Родієве покриття також додає металу додаткового блиску. Тому обручка з білого голда навіть без додавання діамантів сяє і привертає увагу своїм блиском. І нарешті безпечність… родієве покриття робить метал гіпоалергенним. Отже, якщо у вас чи вашої половинки чутлива шкіра – немає кращого вибору ніж обручки з білого золота. Що ще? Із позитивного – вміння інтегруватися в різні образи, гармонійно поєднуватися з іншими прикрасами і створювати стильні ансамблі. Ну а щодо ціни, то в каталозі UkrZoloto доступні колекції різних виробників і це значить, що запропоновані моделі представлені не тільки в різних дизайнерських рішеннях але і в різних цінових сегментах.

Залишити відгук
Написати відгук
Всього відгуків 0
4read.ORG » Блог » Обручки з білого золота – вибір сучасних молодят