Аудіокнига Коханець леді Чатерлей - автор Девід Лоуренс

Слухайте онлайн
Лоуренс Девід - Коханець леді Чатерлей
Рейтинг:
(9 голосів)
3.2
Рецензія    0   3 837
У творі розповідається історія родини Чаттерлей - пари з вищого світу. Після отриманих на війні поранень Кліффорд - чоловік Констанс залишився паралізованим.

Його дружина вже втратила надію на материнство й не має задоволення в сексі, але неочікувано для себе знайомиться з новим працівником їхнього маєтку. Констанс Чаттерлей, молодої дівчини якій ще немає й тридцяти розривається між платонічною прив'язаністю до чоловіка та цілком земною, чуттєвою пристрастю до вродливого лісника.

Цей твір, який був виданий у 1928 році спричинив скандальні дискусії, адже опис відвертих любовних сцен був відразу визнаний непристойністю, а сам сюжет деким сприймався як заклик до підриву інституту шлюбу.

Навіть через майже сто років книга «Коханець леді Чаттерлей» знову і знову захоплює читача глибиною розуміння людської психології, а особливо - психології кохання. Можливо, прочитавши її ви замислитеся над тим, що красивішої історій кохання в літературі годі й шукати, а можливо - поринете в глибокі роздуми, спровоковані сюжетом.

Роман «Коханець леді Чаттерлей» приніс Девіду Герберту Лоуренсу найбільший успіх й водночас був найгіршим розчаруванням. Свого часу твір вважали зразком «мерзенної порнографії», а згодом визнали класикою англомовної прози.

redvid esle

Слухати аудіокнигу Коханець леді Чатерлей онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
Відгуків поки немає. Стань першим!
4read.ORG » Світова література » Лоуренс Девід - Коханець леді Чатерлей