Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Муракамі Харукі - Хроніка заводного птаха

Аудіокнига Хроніка заводного птаха - автор Харукі Муракамі

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Живе собі у Токіо звичайний чоловік тридцяти років. У нього є кохана дружина, кіт і дім у фешенебельному районі, який він задешево винаймає у свого ж дядька. Цей чоловік нещодавно втратив роботу, але особливо цим не переймається. І раптом починається... Спочатку утік кіт. Зателефонувала якась дивна жінка. Потім зникла дружина. Потім... Але годі, шановний читачу. Бо Хроніка Заводного Птаха це загадка. Перегортаєш сторінку, відкривається таємниця, але за нею виникає інша, а там ще одна і так до самого кінця.

Ютуб канал диктора

Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 4441114418379473
Муракамі Харукі - Хроніка заводного птаха
Рейтинг: 4.5 (83 голоси)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Хроніка заводного птаха онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
7 відгуків:
Написати
  1. Energy
    1
    Дуже цікава, незвична книга. Дякую за озвучку💛💙
  2. Ny4ka
    5
    Прослухала майже половину і більш не можу. Головний герой дратував та трохи якесь воно брєдове. А ви собі вирішуйте самі.
  3. Гість Костянтин
    0
    Один з найкращих романів Х. Муракамі. Та найкращій переклад з озвучанням. На одному диханні, фантастичні відчуття та "післясмак".
    Сердечна подяка!
  4. Гість Марія
    0
    Справді, ніби потрапляєш в якийсь сон чи тепле болото. Мені було до чортків нудно слухати, що він там їв і пив, як дивився на свої руки, ловив ґав і ці безкінечні побутові деталі, але напевно то зроблено спеціально, щоб занурити читача у атмосферу абсурдного світу головного героя. В якийсь момент мені здалось, що в нього шизофренія і все що відбувається просто його галюни. Короче, твір не для всіх і точно не мій жанр, але озвучка чудова, дякую.
  5. Люсія
    0
    Дякую за гарну озвучку. Відкрила цього чудового автора і його талант впливати на читача. Глибокий світ описується простими словами. Задоволена проведененим часом за книгою. Придбала навіть книгу у паперовому варіанті. Ще раз дякую Вам за таку мистецьку роботу!
  6. Олександр Колос
    0
    Дякую пану Сергію Філатову за озвучку книги, хоча допускалися помилки в наголосах деяких слів, від чого слова втрачали своє значення.Проте інтонаційно текст звучав чудово, переконливо, викликаючи відповідні емоції.

    Щодо книги. В ній достатньо цікавих моментів, як і таких, що швидше хотілось перегорнути. Книга по своєму пізнавальна. А інколи здавалось, що автор пише про щось дрібне і незначне щоб збільшити об'єм книги. Проте мені захотілося прослухати й інші його твори. З них пізнаєш побут, культуру, спосіб мислення далекого, але цікавого для нас японського народу, який у скрутний для українців час подав нам руку допомоги, за що ми красно дякуємо.
  7. Ірина
    0
    Дякую за можливість послухати Харукі Муракамі українською! Книга цікава та загадкова, мені сподобалась. І дуже гарно прочитана, тож окрема подяка читцю Сергію Філатову.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com