Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Вільямс Марджері - Вельветовий Кролик, або Як оживають іграшки

Аудіокнига Вельветовий Кролик, або Як оживають іграшки - автор Марджері Вільямс

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Одна з тих історій, які не старіють і не втрачають актуальності. Вперше надрукована у 1922 році, багаторазово перевидана, екранізована, показана в театрі і по телебаченню, вона вже сто років залишається цікавою як для маленьких дітей, так і для їх батьків.

Книжка розповідає про те, як простенький вельветовий кролик став улюбленою іграшкою хлопчика, який не розлучався з ним ані вдень, ані вночі і не проміняв би його ні на які набагато цікавіші і красивіші іграшки. Кролик відчував себе таким потрібним і від цього неймовірно щасливим. Єдине, що трохи засмучувало, це його "несправжність". Та щастя було зруйноване хворобою хлопчика. Малюк, звичайно, видужав, але лікар наказав позбутися усіх речей, що оточували хворого. Тому кролику довелось "загубитися". І він заплакав справжніми сльозами, але не від того, що його можуть спалити, а від розлуки з хлопчиком. Врешті-решт, іграшку врятувала фея, яка віднесла кролика в ліс і здійснила його мрію стати справжнім.

Ютуб канал диктора

Вільямс Марджері - Вельветовий Кролик, або Як оживають іграшки
Рейтинг: 4.1 (7 голосів)

redvid esle

Слухати аудіокнигу Вельветовий Кролик, або Як оживають іграшки онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
1 відгук:
Написати
  1. Гість Андрій
    0
    Дуже цікаво.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com