Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Блог » Що кораловий кальцій робить для вашої імунної системи?

Що кораловий кальцій робить для вашої імунної системи?

Факти і міфи про кораловий кальцій | Добрадiя


Як правило, імунна система бере на себе відповідальність за захист організму від шкоди. Він виснажливо веде постійну боротьбу з вірусами, бактеріями, цвіллю, дріжджами та грибками.


Однак бувають випадки, коли йому не вдається виграти битву. Навіть деякі з поширених антибіотиків виявилися менш ефективними, тому нові набори мутованих бактерій із задоволенням починають ще одну атаку. Щоб імунна система була в найкращій формі, в організмі має бути збалансований рівень лужності. Лужне тіло сприяє належному функціонуванню імунної системи.


Як зберегти здоров’я за такого способу життя, який зараз веде кожна людина? Здається, майже неможливо зберегти здоров’я. Оброблені харчові продукти зазвичай споживаються просто тому, що вони майже готові до споживання і займають мало часу для приготування. Зайняті люди справді перекушують у мережах закладів швидкого харчування дорогою на роботу. 


Як правило, найпершим кроком, який ви повинні зробити, щоб отримати хороше здоров’я, є зміцнення власної імунної системи. Але як ти можеш це зробити? Надійним способом є підтримання здорового та збалансованого рівня рН в організмі. Це ефективний спосіб захистити себе від хвороб і недуг. Зверніть увагу, що кисле середовище організму є улюбленим середовищем для розмноження цвілі, грибків, вірусів і бактерій. 


Наші клітини потребують кальцію. Саме завдяки достатньому надходженню в організм кальцію, магнію, мікроелементів і вітаміну D3 клітини забезпечуються повноцінним харчуванням. 


По-перше, ви повинні їсти поживну їжу і триматися подалі від обробленої їжі, наскільки це можливо. По-друге, усвідомте, що ви більше не можете отримати все необхідне для оптимального здоров’я харчування лише за допомогою їжі. Ви повинні приймати дієтичну добавку від Bob Barefoot, яка складається з коралового кальцію, вітамінів і основних поживних речовин.


Поспішіть кораловий кальцій купити, що настійно рекомендується для зміцнення імунної системи. Він допомагає збалансувати рівень pH в організмі, підвищує імунну систему, щоб вона могла краще боротися з хворобами та недугами. Добавки коралового кальцію містять мікроелементи в правильних пропорціях, які дозволяють організму добре функціонувати. Це також підвищує рівень кисню в організмі та балансує рівень pH, щоб рідини організму ставали здоровішими та перешкоджали росту грибків, бактерій, дріжджів, вірусів тощо. Як наслідок, це не тільки сприяє міцному здоров’ю, але й уповільнює старіння. Кораловий кальцій є життєво важливою добавкою, яка принесе користь вашому організму.

Написати
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com