Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Блог » Найкращі ремінці для Apple Watch Series 9

Найкращі ремінці для Apple Watch Series 9

Apple на осінній презентації оголосила про випуск Apple Watch Series 9, а також презентувала нову колекцію ремінців до нього. Серед іншого Apple повідомила, що тепер вона більше не використовує шкіру для своїх аксесуарів, замінивши її на матеріал FineWoven, схожий на замшу мікротвіл. Ми розглянемо це пізніше, але Apple вже випустила такий ремінець для Apple Watch.


І оскільки попередник Series 9, Apple Watch Series 8 має той же розмір, ви можете використовувати старі ремінці на новій моделі, і навпаки — вони також використовують однаковий механізм застібки для кріплення ремінця. Таким чином існує безліч відмінних ремінців для Apple Watch Series 9, які вже існували до випуску цієї моделі. Давайте розглянемо деякі з найкращих.


Apple FineWoven Apple Watch Band

Нові браслети FineWoven від Apple використовують матеріал мікротвіл, що складається на 68% із перероблених матеріалів. Apple стверджує, що у них менший вуглецевий слід у порівнянні зі шкірою. Браслет приємний на дотик, схожий на замшу, і поставляється в розмірах 41 мм і 45 мм, які підходять для будь-яких моделей Apple Watch, включаючи Apple Watch Series 9 Ultra. Він доступний у трьох кольорах.


Nomad Sport Apple Watch Band

Ремінець для apple watch Nomad Sport — один із найкращих для занять спортом. Він виготовлений з флуороеластомерного каучуку, повністю водонепроникний. Також пропонується у восьми кольорах, включаючи п'ять додаткових кольорів у лімітованій серії. Браслет легкий, добре дихає і доступний у розмірах 41 мм і 45 мм, що підходять для всіх моделей Apple Watch Series 9. Є також варіант Sport Slim, якщо ви віддаєте перевагу більш тонкому ремінцю.


Apple Sport Loop

Ремінець Apple Sport Loop — один із найкомфортніших текстильних браслетів. Це нейлоновий ремінецт, що означає його природну водовідштовхувальну здатність, і він досить дихаючий, щоб дозволити поту випаруватися і не допустити зайвої вологи на зап'ястя. Як і більшість ремінців Apple, він представлений у розмірах 41 мм та 45 мм, які підходять для всіх сучасних моделей Apple Watch. Він також виготовлений із частково перероблених матеріалів.


Spigen Rugged Band

Spigen Rugged Armor Pro — відмінний вибір для міцного браслета Apple Watch. Він використовує гумовий матеріал з акцентами з вуглецевого волокна, що надає йому серйозного вигляду. Браслет забезпечує широкий діапазон регулювань, водонепроникність та один з небагатьох браслетів, що повністю покривають корпус Apple Watch, що додає додаткового захисту. 



Nomad Aluminum Band for Apple Watch

Nomad виготовляє якісні металеві браслети. Вони представлені у трьох варіантах: алюміній, сталь та титан. Кожен з них доступний у двох кольорах, лише шість варіантів. Браслети мають вічний вигляд із металевими ланками та сучасною застібкою. Кожен комплект також поставляється з інструментом регулювання розміру. Вони трохи дорогі, але це високоякісні вироби, і ви можете вибрати метал, який найкраще підходить вам.


Найкращі браслети для Apple Watch Series 9: Який підходить вам?

Вибір ремінця — це дуже особисте рішення. Не слухайте блогерів в інтернеті, коли справа стосується того, що вам подобається і чому ви віддаєте перевагу. Ви обов'язково маєте вибрати той, який вам найбільше подобається, оскільки саме ви будете носите його щодня, щоб увесь світ бачив. Ви знаєте, який одяг ви носитимете з ним, і який стиль найкраще дозволяє вам виразити себе.


Тим не менш, вибирайте браслети, які мають для вас сенс. Наприклад, якщо ви багато займаєтеся спортом, ймовірно, вам знадобиться браслет із силікону або тканини, оскільки тканину можна прати, а силікон стійкий до поту. Люди, які захоплюються екстремальними видами відпочинку, повинні розглянути міцний браслет для розумного годинника, такий як Spigen Rugged Armor Pro. FineWoven від Apple також є добрим універсальним варіантом.

Написати
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com