Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Світова література » Гоукінз Пола - Повільне горіння

Аудіокнига Повільне горіння - автор Пола Гоукінз

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Лора багато разів була підсудною. Її вважають небезпечною та неадекватною. А вона повсякчас бачить перед собою світло фар та обличчя материного коханця... Чому вона досі пам’ятає це?
Міріам стала свідком того, як Лора покидала місце злочину зі слідами крові на одязі. Проте життя навчило Міріам не довіряти побаченому. Бо інколи людина просто опиняється не в тому місці не в той час. Як її мертва подруга...
Карла й досі не оговталася від жорстокого вбивства племінника. Вона переконана: на зло здатен кожен. І ладна на все, аби довести цю істину.
Три жінки. Один убивця.
Гоукінз Пола - Повільне горіння
Рейтинг: 4.5 (87 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Повільне горіння онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
24 відгуки:
Написати
  1. Terahok
    1
    Мені дуже сподобалась ця книга і начитка класна дякую за вашу працю 😊😊
  2. Явдошка
    0
    У читця гарний голос і дикція непогана, але боже мій, що за наголоси? Він абсолютно російськомовний, звідси БрОва замість бровА, спалА замість спАла, визітівка замість візитівка і безліч іншого. Цікаво, він паляниця вимовить?)))
    1. Недобра
      0
      Те, що для вас "російськомовність" може бути просто місцевим діалектом автора. Не зводьте все багатство української культури до рамок Ваших власних знань. Стосовно цього можу порекомендувати подивитися відео про діалекти на каналі Твоєї Підпільної Гуманітарки.
      Також, немає сенсу цькувати за наголоси людину, що витратила космічну кількість годин свого життя на начитку та редагування книги, яку Ви послухали безкоштовно.
      З повагою.
      1. Явдошка
        0
        Пані, до чого тут діалекти і наголос? Не треба писати про те, на чому ви не знаєтеся. Це художній твір, перекладений він літературною мовою, і читати його треба теж так. Про наголоси, як бачу, пишу не я одна
  3. Гість Ірина
    0
    Дуже дякую за чудове прочитання , чисту українську вимову, артистичне виконання.
    Слухаю з задоволенням.
  4. Олена_
    4
    Загалом сподобалося, і сюжет, і начитка. Лишень 33 глава - це щось :) І з наголосами треба попрацювати
  5. Гість Nata
    0
    Дуже сподобався сюжет. Гарна начитка. Читець трохи насмішив у якійсь главі, але то навіть сподобалось. Дякую за цікаве проведення часу!
    1. Добре насмішив
      0
      Добре насмішити. Дякую
  6. Недобра
    0
    Про начитку:
    Дякую читцю. Гарно начитано, чудова розбивка на різні голоси. Дякую за вкладений час та зусилля. З того, на що хотілося би звернути увагу - часто трапляються невідредаговані шматки запису (з повтореннями, кашлем, і так далі). В кінці є один розділ, де майже весь текст такий - слухати складно (можливо, це як раз 33 розділ, як згадували в коментарях, я не перевіряла).
    Але все ж більшість тексту - дуже якісно озвучена. Додаю Вас до списку улюблених читців.

    Про книгу:
    Гарно закручений трилер, на міцну 4+/5. Місцями мотивації очевидні, але до кінця не можеш бути певною, хто ж, в біса, це зробив. Мені сподобалося.
  7. Гість Тетяна
    0
    Приємний голос, озвучка персонажів. Дратували наголоси. Загалом цікава історія. Дякую
  8. Гість Юлія
    0
    Сюжет ,як на мене, нуднуватий.Але це на поціновувача.Я фанатка Гранже,Герітсон (досить жорстких детективів).Головні герої у мене викликали скоріше роздратування.Стосовно озвучки,були відчуття неправильності наголосу,але враховуючи мої особисті « потуги» по переходу на рідну мову,я вдячна читцю за Українську .Тембр голосу приємний,акторські здібності на рівні.Нічим не гірший за Герасімова чи Керсанова з російськомовних сайтів.Дякую.
  9. Гість Наталя
    0
    Жахливий переклад українською і не менш жахливе прочитання.
    1. Пані Юля
      35
      Я завжди дивуюсь в таких випадках : таж навіщо ви себе так мордуєте , слухаючи той твір , якщо вам так в ньому все не подобається ? Бо щоб зробити такі висновки , таки потрібно прослухати увесь , або. добрячий шмат .
  10. Гість Валентина
    0
    А мені сподобалося! Читець нормальний, просто десь трохи помилився з наголосами, але це навіть прикольно. Подумайте самі, хто аж так вже незадоволений, яка це праця ось так довго читати вочевидь незнайомий текст. Згадана 33 частина - відчувається, що читець явно стомлений, ,через те і помилки і зовсім людська його реакція на власні помилки ( нецензурна, але така знайома тиха лайка🤭) До того ж не забувайте - ми маємо змогу слухати це безкоштовно! Дякую всім причетним до цієї аудиокниги.
  11. Hanna
    0
    Твір затягнутий. Тотальна чернушність до кінця книги втомила. Читач - шикарний голос, інтонація, начитка дуже класна. Попрацювати над наголосами, бо з цим дійсно проблема. Але потенціал дуже великий. Дякую.
  12. Гість Svitlana
    0
    Сюжет, як на мій смак, дуже затягнутий, бракує динаміки. Читець з прекрасним голосом і тембром, але ж наголоси 🤭 і отой зз розділ - от нащо таке нередаговане викладати...
  13. Пані Юля
    35
    Цікавий похмурий детектив з філософськими роздумами. Без стрілянини та швидкої динаміки. Скорше на тему : а чому те вбивство сталось? Отже , на любителя. Ніякої чорнухи нема й близько. Не розумію - тут зібрались самі викладачі української мови , що так вчепились до тих наголосів? Ви , ніби , рахували їх там спеціально! Якщо й було декілька , то не критично. 33 глава - ну , просто легенько насмішила) Але ж то читає людина , а не робот ,всяке могло статись. А голос чудовий). Тембр такий бврхатистий. Персонажі озвучені цікаво. Та ще й безкоштовно! Тому дякуймо до неба і сайту і читцю )). А всім незадоволеним - йдіть помийте рота з милом і валіть звідси , ніхто ж не примушує слухати!
  14. Оля
    0
    Дякую читцю за таку гарну роботу. Уявляю, як це важко, начитати 9 годин тексту. Всі неправильні наголоси і 33 частина - це не так вже й страшно. Дякую за роботу.
    Книга сподобалась, десь на 8/10
  15. Вікторія Проценко
    16
    Вирішила слухати книгу, щоб нарешті самій почути той славнозвісний 33 розділ!😂
  16. Клара
    0
    Дуже цікава книга і начитка прикольна!!
  17. Злючка
    0
    Книга супер!
    Але такої озвучки я ще не чула..
    По три рази повторяти фрази - це занадто 😵‍💫

    А оті істеричні викрикування діалогів 🤣 і смішно і бісило.

    Деякі розділи було б добре перезаписати, без повторів, без викрикувань, було б значно краще.

    Адже голос сам у читця хороший, приємний.
    Та всеодно дякую, що є можливість послухати, навіть якщо місцями сіпалося око 😅
  18. Світлана
    0
    Що сталось в розділі 33?
  19. Гість Катя
    0
    Цікава книжка, гарний переклад, але більш за все мені сподобався читець. Він чудовий, він старанний, боже, його голос такий сексуальний) Я просто вимагаю щось еротичне у його виконанні!))
  20. Гість Ліля
    0
    Починаючи з 33 розділу- таке враження,ніби читець вчився читати…
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com