Аудіокнига Глибокий сон - автор Реймонд Чандлер

Слухайте онлайн
Чандлер Реймонд - Глибокий сон
Рейтинг:
(88 голосів)
4.5
Рецензія    8   44 471
Роман переносить нас у Сполучені Штати періоду Великої депресії. Старий, багатий і прикутий до візка генерал Стернвуд наймає детектива для розслідування випадку шантажу, пов’язаного з однією з двох його відчайдушних доньок. Філіп Марлоу береться за справу і спускається в освітлене неоновими вогнями саме пекло Лос-Анджелеса, де панують найпопулярніші гріхи середини двадцятого століття: азартні ігри, алкоголізм, вбивства, контрабанда, корупція, наркоманія, рекет, розпуста, шантаж. "Глибокий сон" - класика крутого детективу і жанру нуар.
Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 4441114402241465
Приват: 4149629331711077

redvid esle

Слухати аудіокнигу Глибокий сон онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
8 відгуків:
  1. Гість Лариса
    классно озвучен текст! дуже дякую пану Евгену! буду шукати ще детективи з його озвучкою.
    1. Luarvick
      Диктор
      Дякую. Слідкуйте за моїм каналом
  2. Lesso
    Дуже цікавий роман. Чудова озвучка👍
  3. Пані Юля
    Чудовий чтець. Стиль Чандлера унікальний - з гумором , алегоріями , виписуванням деталей. Дякую сайту за чудову можливість отримувати таку насолоду від книги)))
  4. Гість Валерія
    Здається, ніби це я вже слухала колись... Якщо так, то російською.... А зараз - просто насолода! Велике дякую!
  5. Гість Тетяна
    Дякую за дуже класну озвучку ! Переслухала майже всі твори в читанні пана Євгена ! Хотіла запитати у пана Євгена ,а що означає його фраза :»слідкуйте за моїм каналом «? Що це за канал ?
    1. Luarvick
      Диктор
      На жаль, каналу більше не існує. Причини різноманітні, але основна -- я зараз на службі, не маю часу займатися аудіокнигами. Потерпіть трошки, маю надію колись повернутися і прочитати все, що було в планах
  6. Agatik_
    А що так можна? Взяти сюжет з тими ж дійовими лицями тільки з невеликими змінами і зробити паралельну реальність з іншою кінцівкою? І вже вийде не "вбивство під час дощу" а " глибокий сон". Але прослухала з задоволенням. Трохи ріжуть вуха русизми, але начитка сподобалась
4read.ORG » Світова література » Чандлер Реймонд - Глибокий сон